|
Пандорина кутија, следи домино ефектот |
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zapadot e sokiran odamna ..... od pojavuvanjeto na VLADIMIR VLADIMIROVIC PUTIN ........samo doprva ce mu stanuva uste pojasno
|
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа можеше да се направи инаку-со атентатот гаврило принцип не направи ништо освен што ја внесе србија и светот во светска војна која одзеде милиони животи. |
|||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во шок биле!Море шокот тек следи-ќе видат тие што е шок!
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zapadot sokiran od silinata i goleminata na argumentite koi glupi BABI busk the II-nd gi tegnel kaj Rusite
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама ја ослободи Босна,замислата на крај му успеала.Ја ослободил Босна од Австро-Унгарија.И како што кажав он бил изговор(повод) за војната.Австија со векови сакала да искочи на егејско море,али србија и стоела на пат.Русија исто така имала слични амбиции,кои би го остварила преку Србија,затоа и влегла во војната да ја спаси неа,Германија била сојузник на Австрија,но имала и амбиции кон Русија,она не влегла во војната ради добра воља,Франција која што горела за одмазда по поразот од 1871 година од Прусија,и поради пактот со Русија влегла во војната.Англија влегла на крај за да ја сопре германската амбиција да стане владеачка копнена но и поважно и поморска сила.Не се степале сите земји за Босна,нив за Босна ни мал прст не ги заболел. |
|||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А по цена на колку животи ја ,,ослободил,, босна?А и босна не беше слободна како и Македонија и црна гора во Кралството Југославија-сосем спротивно беше под ропство само од страна на друга држава.
|
|||
|
|||
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е важна цената, важно е да се дружиме |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za nekoi raboti , cenata ne e voopsto bitna
|
|||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јбг колатерална штета(нај големата глупост измислена)
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...made in USA...
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
voopsto ne e glupost .... sekojdnevna rabota za niv ..... ionaka coveckiot zivot spored niv e bezvreden
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gledas i samiot kako sekojdnevno se krkaat so avtomati po ucilista i koledzi ..... poremeteni
|
|||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ее колку си строг-деца,нека играат се треба да пробаат во животот!Што ги испукал другарите на школо-арно им направил,тие него буљаш ќе му викаат! |
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |