![]() |
|
Се чудам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 115> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
се чудам,.... цццццццц,... не ми се верува дека стварно постојат такви
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...mamite nekoj denovi se mamski angazirani... ama so mislite se prisutni tuka
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Како им иде на луѓево грозје и сирење или лубеница и сирење... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Како е можно двајца различни луѓе кои воопшто не се познаваат, па не се дури ни од ист град, една иста работа да ми кажат?
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се чудам...можно ли е да сме до толку "исти"?
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Од кај ми денес онолку енергија со толку малку спиење... ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Добро, што е ова. Кој подфорум да го посетам се едни исти. А, ваму имаме толку многу форумџии. Чудно.
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....kako nekoi roditeli mozat da se tolku sebicni,i da ne sakaat da im izlezat vo presret na svoite deca da im gi ispolnat nivnite zelbi....navistina ne mi e jasno....!...pa tie se samo nevini......mili dusicki....
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Му се чудам на народот. Ем страда ем си ќути.
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Se cudam i ne mozam da im se iznacudam na nekoi luge bez zdrav razum.....
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
i sekoj pat se cudam,zosto koga nekoj nov tehnicar ke me slusne... pocnuva da dtkat...se cudam...
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се чудам...зарем сега некој свати дека сум си срцка?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
se chudam...shto se zanesue ovaa biba....
ke mi dala kafe bez sheker....a...deka e srcka,je...zimi mama znaev odamna,ama sega morav veke da i kazam... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |