![]() |
|
Како би изгледала со шишки? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne obozavam siski,
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
bas sakam,ama sto koga ne mi stojat
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Јас си ги обожавам шишките, баш се радував кога се вратија во мода рамни, иако и пред тоа си ги носев така
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сакам шишки,во било кој облик......долго време носев густи рамни(иако секако ги имам носено)
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
^italina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Veke 4 god. imam siski, samo malku se teski za odrzuvanje-samo ako se saka, se se moze
![]() |
|
A closed mouth catches no flies
|
|
![]() |
|
Didu6 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
ja imam siskiiii dolgoo vreme i mn si gi sakammm.... :):)
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Имам од лани шишки и прво ги шишав рамни и густи и мн. ми се свиѓаа ама после ми текна косо да ги шишам па тогаш си викам вака ми се поубави и така ги носев долго време ама сега ми пораснаа и за нигде се
![]() ![]() ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
I jas sakam shishki arno ama imam vitkana kosa
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bas se slatki siskite
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
tamara ne se nerviraj ispeglaj se
![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
sakam sisiki ali moram da gi peglam postojano oti mi e vitkana kosata i zatoa nemam
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sakam da bide so siski i na sipka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |