![]() |
|
Резонанција во кујна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prashaj ja Biba,..ke ti kaze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
u sirenje za filuvanje pita,stvi malce kopar i kisela pavlaka...(napomena,ne jadi so presti...ke gi izedes}
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
.... Биба.....кажувај.......
![]() |
|
![]() |
|
Daki ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Sto e kopar lujge, prv pat slusam?
|
|
![]() |
|
.... Се мачка на леб....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Daki ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Fala na informacijata granny.Bas ke pobaram da kupam.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Јас ќе потврдам,а ти уште денес да испробаш ![]() ![]() Блашке...да пробаш обавезно...и таратур и tzatziki салатата фантастично одговараат со вртената пита што ќе му ја спремаш на љубениот ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Биба...уште да ми кажеш која ти е оваа...tzatziki...салата....
![]() ...а љубениот ќе јаде се што ќе му спремам ...или ќе си остане
гладен...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Toa tzaziki...mu doadja isto kako taratur
grcite go vikaat taka,i se pravi iskluchivo so pavlaka,dodeka nashiot taratur po pravilo treba da e poveke redok(stavaat kiselo mleko). Edna mala finta i za ednoto i za drugoto stavete i seckani orevi-mnogu e vkusno. ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
.... e moja mamma taa finta... mnogu cini... mislam na nesonica
![]() |
|
![]() |
|
nesonica ...poradi lukot...ili orevite??
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |