IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 102>
Автор
Порака
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 14:23
Originally posted by KDEKOVSKI KDEKOVSKI напиша:

ÇÁÎÐÓÂÀÌ, ÇÀ ÒÎÀ ÀÊÎ ÂōŠÑÌÅ ÐÅØÈËÅ ÄÀ £À ÏÎÌÈÍÅÌÅ È ÀÊÎ ÂōŠÏÎÑÒÎÈ ÍÅØÒÎ ØÒÎ ÍÅÌÎÆÅÌÅ ÂōŠÄÀ ÃÎ ÊÎÍÒÐÎËÈÐÀ ÌÅ!

à èíàêó ñå ñîãëàñóâàì ñî òîà äåêà ôëåðòîò ñàì ïî ñå*å å ìíîãó ïîâîçáóäëè â è ïîäîëãîòðà ¼íî ãî äðæè àäðåíàëèíî ò!....

Го држи адреналинот ок...ама што е тоа ако не седење пред излог за слатки и лигавење пред истиот!?!?
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 14:46

pa ne bi rekol deka e sedenje pred izlog i ligavenje, bidejki ako e taka togash toa ne e flert tuku ednostrano masturbiranje na seksualnite fantazii, so posebno nadrazuvanje na pljuvnite zlezdi.

Flertot e sedenje pred furna vo koja se peche lebche, a mirizbata od furnata ti ja ispolnuva fantazijata za ednostavnosta na jadenjeto koe se podgotvuva.

Dali otkako kje se ispeche lebcheto kje kasnesh zavisi od tebe...

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 14:49
KDEKOVSKI jas te razbiram sto mislis. Vrskata koja ke nastane od flert moze da bide mnogu vozbudliva. Najverojatno nema da trae dolgo ama ke bide epten vozbudliva
Кон врв
meco Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Canada
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај meco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 14:50
Se sto e ubavo kratko trae
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 14:53

pa ne bi rekol deka e sedenje pred izlog i ligavenje, bidejki ako e taka togash toa ne e flert tuku ednostrano masturbiranje na seksualnite fantazii, so posebno nadrazuvanje na pljuvnite zlezdi.

Flertot e sedenje pred furna vo koja se peche lebche, a mirizbata od furnata ti ja ispolnuva fantazijata za ednostavnosta na jadenjeto koe se podgotvuva.

Fantasticna sporedba. Me impresionira

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 14:59

BLAGODARAM MIMI24

NE ZNAM SHTO DA KAZAM....

NO VERUVAJ NE SUM NA FORUMOV DA IMPRESIONIRAM TUKU DA RAZMENAM MISLENJA!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 14:59

едно те исто.....ако не се лигавиш пред излогот на колачите кои не бива да ги имаш, во твојот пример ти закркоруваат цревата да го изедеш лепчето што се пече...едно те исто...во овој контекст.....кој нормален човек би го запрел флертот да не оди понатаму?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 15:07

DOKOLKU SUM NA DIETA,

ZDRAVJETO MI E ZAGROZENO,

NE JA ZNAM SODRZINATA NA LEBOT (ILI KOLACHINJATA), I KOJ GI PODGOTVUVAL,

NE SAKAM DA SI GO RASIPAM SEMEJNIOT RUCHEK

DOKOLKU KJE IZEDAM NESHTO SHTO BILO PODGOTVENO ZA DRUG

dOKOLKU ZNAM DEKA LEBOT E TOLKU TOPOL SHTO KJE ME IZGORI I KJE MI PADNE OD RACETE....

I USHTE MNOGU PRICHINI PORADI KOI NE BI ODEL PONATAKA ....

ps

Zatoa se razlikuvame lugeto megu sebe, nekoi za fizichkiot izgled velat deka e rezultat na metabolizmot, nekoi deka stanuva zbor za kontrolata vo ishranata! No kako i da izborot sekogash e nash, no kolku vo izborot ima pogolemo kolichestvo na argumenti "za" i argumenti "protiv" tolku izborot e poispraven!

Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 15:10
Dekovski malku si pateti4en so nekoi izjavi, osobeno so toa deka ne bi odel ponatmu... mislam deka lazesh. Da ne kazam siguren sum deka lazesh
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 15:14

EEEj kafka, da se razbereme neshto.

Jas ne rekov deka ne sum odel ponataka, no napishav shto mi e presudno nekogash da ne otidam ponataka!

Mislam deka sega se razbravme

ps

Patetika, pa shto znam moze toa e horoskopska predispozicija!!!!

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 15:17

DOKOLKU SUM NA DIETA,

ZDRAVJETO MI E ZAGROZENO,

NE JA ZNAM SODRZINATA NA LEBOT (ILI KOLACHINJATA), I KOJ GI PODGOTVUVAL,

NE SAKAM DA SI GO RASIPAM SEMEJNIOT RUCHEK

DOKOLKU KJE IZEDAM NESHTO SHTO BILO PODGOTVENO ZA DRUG

dOKOLKU ZNAM DEKA LEBOT E TOLKU TOPOL SHTO KJE ME IZGORI I KJE MI PADNE OD RACETE...

Тогаш придржувај се кон сето ова. Твојот семеен ручек не вреди да се расипе,ако го оставиш за покасно ке се ОЛАДИ.Тогаш ништо повеке нема да вреди затоа што колачето дава ситост, а руцекот е главниот оброк во денот.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 15:17
abe shtom odish ponataka zoshto celo vreme vikash demek na ova si mislel na ona si mislel, 4ovek shto flertuva ne misli mnogu... so edna cel se flertuva ...
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 15:20
и шо сакаш да кажеш уствари? ти е или не ти е криво што си отишол понатаму со флертот?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2005 во 15:22

Kafka imash pravo na svoe mislenje i toa ne mozam da ti go smenam. No ne sakam da me tolkuvash i parafrazirash shto sum sakal da kazam, osobeno da me obvinuvash deka lazam....

A inaku flertot ochigledno razlichno go podrazbirame....

izvini

A maja, relkika za tebe Vo delot na odgovorot stoi edno DOKOLKU, shto znachi deka sekogash nemam topol obrok, ne znachi deka sekogash kolachiti kje mi predizvikaat sitost...  Stvar na lichna procenka!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.