![]() |
|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Тоа не треба да го ...спознаваш....тоа едноставно се чувствува...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga premnogu se trudish da go razberesh.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
КОГА СИ ГИ ПОДГАЗУВАШ СВОИТЕ ЖЕЛБИ,ЗА ДА УДОВОЛИШ НА НЕКОГО
![]() |
|
![]() |
|
dream girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
Koga vo stomakot ke mi "zaigraat peperutki" znam deka neshto ima... a dali e ljubov ili obichen tanc na peperutkite, sami ke si doznaete...
![]() ![]() ![]() |
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...koga brojam do 10...koga site barieri shto sum gi postavila gi rusham...koga ne se prepoznavam samata sebe...koga pravam raboti koi nikogash ne bi gi napravila...koga me obzema radost i pri samoto spomnuvanje na negovoto ime...koga bara "sonce" i dobiva...koga...koga...
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Pa ti i ne znes, drugite ti kazuvaat.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ke mi se rasipe mobilniot
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
koga mojata 13 godisna vnuka mi raskazuvase za deckoto, jas ja prasav,
- A kako znaes deka go sakas?
- hmmm....e pa taka...ednostavno znaes!!!
a jas si pomisliv, nema pogolema filozofija od toa
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga se pocesto mi gi kube sramnite vlakna
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga i tishinata ti e prijatna.
|
|
|
|
![]() |
|
I se slusaat tivki stenkanja
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Koga 24h si nasmean.
|
|
![]() |
|
Ili koga imas modri podocnici a ocite ti stanale kako na zaba od placenje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koga setas so dve cigli vo dzep,za da ne te duvne razvigorceto.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |