IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што ако девојката е нерасположена за секс
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ако девојката е нерасположена за секс

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 20>
Автор
Порака
Daki Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 23.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Daki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 15:40
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

faktot e deka nema shansi nie da ne sme raspolozeni za toa

Tokmu taka.
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 21:19
ke cekas da se oraspolozi,
inace,
bi bilo ,
siluvanje!
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 21:21
Originally posted by invader invader напиша:

ke cekas da se oraspolozi,
inace,
bi bilo ,
siluvanje!

Ili potrudi se da se oraspolozi ili zatvorska kazna газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
bobi_93 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јули.2008
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobi_93 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 00:56
da mi e ziva i zdrava svalerkata
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:01
Ако не е расположена јебига не е крај на свет.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:04
Kako be vaka, sekoj si naogja resenie a nikoj ne saka da se potrudi da ja oraspolozi devojkata, da ja natera da i se prisaka!!!изненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:05
Со сила љубов нема аир.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:07
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Со сила љубов нема аир.

Ne be pa ti so sila, pa ke ja pogalis, ke ja izmasiras, ke ja ...... aj sega sve da ti nacrtam...bujna fantazija malku голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:08
Ќе ја зашлапаш по газето......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:09
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

E toa e veke upotreba na sila..mozes u zatvor da zaglavis...eeeejjjjj....газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:09
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Не си здрав
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:20
u pravo e zenite mislat deka da imaat svoj "stav"(chitaj vredni prstinja) i vagina e mokno oruzje

jebiga, ne sme site glupi...zatoa ima i postojat drugi zeniголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:22
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

u pravo e zenite mislat deka da imaat svoj "stav"(chitaj vredni prstinja) i vagina e mokno oruzje

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
You are the best големо%20гушкање
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 01:27
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
You are the best големо%20гушкање

merci, mon cherryтрепкање

you are uniqueтрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.