![]() |
|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 32> |
Автор | |
gurman ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Јули.2005 во 00:48 |
dali znaesh da gotvish? i shto? koj ti e tvoj specijalitet? omileno jadenje? |
|
![]() |
|
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavisi koga kako nema ili znaes ili neznaes ednostavno vo nekoja oblast od gotvenjeto me biva ,no vo druga ja utnuvam!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
јас сум цар за прежење
![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Bravo i mene toa mi odi najlesno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
![]() ![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
Nekoj gostin otvoril interesna tema ...dali znaes da gotvis,zarem nocoment imame tuka!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Скара сакам да спремам и обожавам пикник на кој се спрема вкусна скара!
Колку добро ја спремам ќе кажете вие!?
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
oti nesakas DA PROCITAS lp
|
|
![]() |
|
Прочитав ЛП и да ти кажам имаш позитивен одговор!
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ајде фрлете и двајцата наваму некоја мисла и позитивност
![]() ![]() Иначе готвам се се си знам умна на мама таа и да готвам и да пржам и се... обожавам да виткам сармички мали колку прстето, во суштина јадам се затоа и готвам СЕ... ![]() ![]() ![]() ама се исфалив, си удрив маркетинг брејјјј |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ааааааааааааааа Барби кога скарата ќе биде да знам да се спремам со пиво и колачи ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
јас да ви кажам во поверење
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Зар се сомневаш миличка |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |