![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 815816817818819 1093> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toj me zapozna, znae deka ne gresam , me povredi , si rekov taka trebalo da bide, ne zgresiv no ja prifativ vinata, bil protiv mene togas, no zasto e sega?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Дали да бидам утре дома или да идам со друштво во Крушино?
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
.. Сигурно...заспал...спремајќи ...нешто.....
![]() |
|
![]() |
|
Daki ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Blaska jas mojot mislam deka samo spie ![]() |
|
![]() |
|
... Даки....ти си ...женско...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Daki ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Da Blaska zensko sum ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
strasni misli mi se vrtat...strasni...samo se nadevam deka nema da stanat realnost...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Само да не станале гостите порано... ![]() |
|
![]() |
|
...... Сонот ми беше утрово.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
уште денес...
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Како би пробал од мусаката.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Brajcino vo moite misli
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 815816817818819 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |