|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика | страница 123 32> |
Автор | |
gurman
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Јули.2005 во 00:48 |
dali znaesh da gotvish? i shto? koj ti e tvoj specijalitet? omileno jadenje? |
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi koga kako nema ili znaes ili neznaes ednostavno vo nekoja oblast od gotvenjeto me biva ,no vo druga ja utnuvam!
|
|
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум цар за прежење
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo i mene toa mi odi najlesno!
|
|
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj gostin otvoril interesna tema ...dali znaes da gotvis,zarem nocoment imame tuka!
|
|
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скара сакам да спремам и обожавам пикник на кој се спрема вкусна скара!
Колку добро ја спремам ќе кажете вие!?
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti nesakas DA PROCITAS lp
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитав ЛП и да ти кажам имаш позитивен одговор!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде фрлете и двајцата наваму некоја мисла и позитивност
Иначе готвам се се си знам умна на мама таа и да готвам и да пржам и се... обожавам да виткам сармички мали колку прстето, во суштина јадам се затоа и готвам СЕ... ама се исфалив, си удрив маркетинг брејјјј |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааааааааааааа Барби кога скарата ќе биде да знам да се спремам со пиво и колачи |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас да ви кажам во поверење обожавам да правам сосови..мммммммм......динстани работи, сакам да експериментирам со зачини и вкусови, абе обожавам храна, готвење и се околу таа тема..ммм....
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормалски да кажеше дека не знаеш ке те скршев Мила таа |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар се сомневаш миличка а пак какви лазањи правам,мммммм......треба да пробаш нате некогаш |
|
Внеси реплика | страница 123 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |