IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 1364>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 12:42
Абе кај по оваа горештина ака некој за на гости изненадување
Луге божји седете си дома мој совет ви е
еве еден колега на мајка ми дојде сеа и се покаа 3 пати
што излегол по топлово голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 12:48
Јас тебе ти кажав голема%20насмевка
Особено овие лесно ги правамголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 16:09
и јас сум со цигара..
Макијавели...што не му рече да почне да праќа по меил голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 12:44
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by BisernA BisernA напиша:

пушењето е штетно по здравјето намигнување голема%20насмевкаhttp://www.hpb.gov.sg/data/hpb.home/media/pressrelease/sample.jpg

biserna,mila...e bas znaesh kako choveka da go odvratish od doruchek.....eve sega za da se smiram poradi potresnite fotki moram da zapalam edna so kafevo    

плазење,.... голема%20насмевка

http://www.hiv.bg/skrar/Image/hiv_and_smoking_485.jpg
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 15:55
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Абе кај по оваа горештина ака некој за на гости изненадувањеЛуге божји седете си дома мој совет ви ееве еден колега на мајка ми дојде сеа и се покаа 3 патишто излегол по топлово голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

oh mori majko...vtor bratuced so negovata idna zena Ema od Sofija ke pravat svadba idnata sabota,pa dojde licno da gi donesat pokanite....Ne mi e jasno....zar uste luge se gnjavat so pokani Whatever,tolku me izmorija so neiteresni muabeti,sto ke puknev...zatoa sega palam cigarce...da se vratam u normala .
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 16:13
fala vi na site sto mi praite drustvo....moira... Nego blue...pa toa mi bese mislata celo vreme...si vikam sto ne mi prati po mail...posle mi tekna deka nema moj mail...pa odma si rekov...pa mozel i po sms...sto se dovleckaa do ovde?...ah,muki moi ...uh sto e vaka ubavo u drustvo...gori cigarcevo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 12:38
еве за уз кафето ако е некојтрепкање

Сека ај уше малце па ке имаш друштво на балкон голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 12:47
Сепак ке запалам.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 16:03
...jas ti se pridruzhuvam...so cigara i kafe...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 16:16
Ма види уше поинтересно е шо
тоа значи ептен те поштуваат коа у најголемата горештина
ти заспаа на домофон голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 12:40
of...of...of....e ova e zivot...ej...se vrakam nekoj mi legna na damofonot
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 12:47
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

еве за уз кафето ако е некојтрепкање

Сека ај уше малце па ке имаш друштво на балкон голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

torta изненадувањеизненадувањеизненадување NIKAKO!!!!
samo posle da ne reces, ne ti bese kazanoплазење
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Emilija_90 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Милото

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emilija_90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 16:07
и јас ви се придружувам со цигара.... кафе пиев
Experience...is simply the name we give our mistakes.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 16:22
ej,blue...daj ne me zezaj...ili nesto ne e vo red so niv,ili se tolku vozbudeni,pa ne znaat sto pravat...a pazi pa ova...Od kaj mene so kola trgnaa do Kavadarci na nekoj prijatel da mu vracat pokana...E svasta si pomisliv...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.