|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 45> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobro e ova james tvoe li e ova????? BRAVOS Исти зборови, кажани од различни личности voglavnom имаат различно значење. Изменето од anakin - 18.Август.2008 во 18:37 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jamie,...neshto te citirame vo posledno vreme mnogu... Dakle,...i jas isto,...ama skroz isto |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
'Кин и Мамма ... ме посрамивте сега... Но вашите зборови, пак, се зборови кои ги сакам.... затоа што се искрени и од срце... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:40 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборовите не се трошат... но сепак некои зборови себично ги чуваме само за одредени личности... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:41 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete,pak,...moram da se slozam so james...
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam vo zborovi - povekje im veruvam na broevite ne, ne beshe taka ?!? mozebi na delata ?!? ne,ne ni toa ne e sosema tochno... pa ima bozji dela - pa ako ne veruvash vo neshto shto ne si videl/a togash si nevernik itn,itn...
i taka vi preporachuvam da ja preslusharte pesnata"ne verujem nikom vise"-semsa suljakovic |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo uste ednas da se citiram...i da dodavam i nasmevka, nasmevka so specificen pogled iskazuva vo edna sekunda miljion custva
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborovite sluzat da te iznasmeat do solzi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го истрела со зборови ,и го уби без крв..........
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моќта на зборовите..... Некогаш зборовите ни се доволни, но некогаш имаме потреба и од дела..... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:41 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господар си на зборот кој не си го изговорил, а роб си на зборот што си го кажал.
Арапска поговорка
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenite povekje i veruvat na intonacijata odoshto na zborovite
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
strowberis
Сениор Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ME DRZAT VO NEIZVESNOST....I ME TERAAT DA RAZMISLUVAM DO GLAVOBOLKA.........
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i gomno e zbor sto od usta izleguva
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |