IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 1364>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 17:55
Gledam od "pregje" nikoj ne zapalil...pa eve ja so 4-to kafe....i dodeka tumacam edna recenica koja navistina ne mi e jasna..i ne znam sto znaci....sakam na blueprayer tuka da i kazam....bidejki epten se iznasmeav,pa si rekov trebase ova javno da ide a ne na lp,da nasmeeme i nekojdrug...Nego zborot mi bese....blue,ne se soglasuvam so tebe...iskreno mislam deka idejata e prekrasna...ne se bitni godinite...bitno e ona sto go imas u glavata...a ti bogami imas za nekoj taka mlad...A i bejb zamisli si ja slednava situacija...ti imas 40...a on 20....iskacate zaedno...ti izgledas uste dobro, "super-koka",ali ipak on taka mlad...luge se vrtat po ulica i suskaat...a i ne drugo...znam deka bi se snasla...te biva tebe za mnogu stvari
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 17:59
еве палам големо%20гушкање
Макијавели си се швркнал...
ало имам стомачен вирус тага

Изменето од blueprayer - 21.Август.2008 во 17:59
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 18:00
nego....ako ne znaesh receptata za mekicite...da pobaram nekoja
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 18:01
знам мекици ама те молам не ми спомнувај да имам деца сега...едно рано ми е друго болна сум
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 18:04
druze aj poleka malce...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 18:04
dobro...te razbiram....Steta jer epten se staviv u film...sakav i predlog za iminja da dadam...ali aj drugpat koga ke ti bide podobro ke se zezame na temava...Nego sega od cigarceto ke ti bide podobro..A imas nekoja muka samo zapali si...i se e polesno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 18:18
Nego denes Amerikancite u stafetite 4x100 metri...... ...ej golem keif mi e sto nema da trcaat za medal u finaleto...glupi jenki
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 01:50
Ajde da zacurime...koj e raspolozen?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 02:14
blagodaram sto ne me druzevte...uzivav jas i drugata vo mene Ja docuriv.

Изменето од Makijaveli - 22.Август.2008 во 02:14
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 02:20
eh i ti..aj sega u drustvo ke zapalimeголема%20насмевкаголемо%20гушкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 02:32
Lele granny ako pusam na sekoi 10 minuti nikotinsko trovanje ke zakacam
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 02:34
збунетостtaka..mene ne mi smeta..aj jas ke zapalam edna po druga..i ke zamislam deka zaedno smeголема%20насмевкаголемо%20гушкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 02:36
ne ne...nikako...eve zapaliv...da ja dopusam pa da idam...mi pocna "ompilijadava"...50 km brzo odenje....ke odam da gledam
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 02:37
...kaj ste pushacki niedni...плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.