|
Што понатаму? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamma,od mene imas oskar za ulogata
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок мало сериозност..... ама само малцем на кратко....... несомнено ќе го имаш тоа..... тоа е најмалце што може да го имаш понатаму од предходното |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
gladius
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете само што се добива откако ќе се спушти завесата? Плач и болка на тие околу тебе кои те сакале а задоволство и насмевка на лицата на оние кои цело време работеле протви тебе... И што се случува добрите губат лошите добиваат....Што понатаму...знам дека животот продолжува...ама што е со тие кои ги нема веќе...Ме сфаќате ли?Целата работа што ја правиме е само илузија дека ако сме добри ќе одиме во рајот и слично...Кога на крај пак не нема и по некое време нашите дела или че се заборават или ќе бидат надминати од некои понапреди генерации...
Инаку одлична улога имас мамма |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гладиус....како што си приметил-животот е суров и нестабилен. Час те има час те нема. Затоа велам труди се, давај се од себе, гради за иднина, надевај се..но никогаш немој да се стегаш и да не го живееш денот како последен. Утре може да не нема. Која е целта, што понатаму? Според мене ова е тест, кој каде ке оди. Што понатаму? Ај да разгледаме вака.. Песимист... Рмбам цели денови и пак не постигнувам ни сметки да платам а не па децата да добијат она што секојдневно им треба. Едниот син ми носи јакна 3 зими по ред иста. Птазник на работа, секој ден до касно на работа..-што имам јас од животот? На крај ке умрам...и? Оптимсист.... За да го задржиме и она што го имаме, иако е малку, мора да продолжиме да се бориме....не за џабе е речено-еден ден после сево ова ке следи награда.... Сакам да кажам.... Те сваќам целосно зашто те ставила жената во мисла....но животот е тој. Не сме си го дале сами, не смееме ни да си го одземеме. Ако веке е толку лошо -ај бе да умреме сите!!! Ама не е тоа тоа. Сите јасно знаеме. Кој за што живее-секој за некој друг. Кој за децата, кој за жената, кој за мажот.... Не се оптоварувај со -што понатаму? Гледај сега да ти е во ред. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponatamu...
pak isto... gledaj i stradaj..... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali zivot e ova ? Ili samo podgotovka ?
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponatamu...?????
Samo tvorecot znae.... Ja ne.... I ne sakam da znam... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас...
Не сакам да знам...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
netreba da se misli na ponatamu tuku sto sega
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |