|
Резонанција во кујна |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mi gi nema moite mili da me precekaat kako dolikuva...a taka svarena se vrativ.... e rushke...ruske...kaj e ladnoto pivo.......
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамамд...еве ти најпрво едно кафенце....благото не мораш....
Па после тоа....нешто за поткаснување....
И на крај.........
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blashka denes jadela taratur,...neznam dali stavi kopar vo nego???
Koparot mu dava poseben vkus. |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ми е роденден,гости многу сакам...
Морав овде да сервирам...па не бадијала резонанцијата цел ден у кујна ми помина за добредојдовте ...за мамма ...за мамамд и Руш За секого по нешто |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... sreken rodenden na mojata biba so eden skromen poklon...
bibce...imash pravo na izbor....ama ubo bi bilo da go odberesh ovoj od desno.... ovoj od levo... aj jas ke go zemam... samo deneska... ke praaam edna "zrtva" za tvojot rodenden...a i jas taka povozrasna..poubavo gi peram belite koshuli... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..puknav od maka koga vidov moja blashka kolku se izmaci...a mene me nemashe... a tolku mi trebashe.... ama visha sila.... me zarobija na naucno pole.... nikako ne me pushtaa...a koga me pushtija se komatizirav do sabajle....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Ајде сега....освежи се малку.......со сладолед....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..spolajti milo...bash mi treba nekoe osvezuvanje...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утре кога ќе дојдеш овде...еве што ќе те чека....
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko prije,njegovo je....blagodaram blashka...za kafeto so kompletot...inaku ne bi se napila
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со кафето....еве и ....локум..............
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... Blashke milo...edno znam...ako te nemashe... ke morashe da te izmislat..zatoa shto bez tebe coveshtvoto ke beshe mnogu...mnogu siromashno.... ...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Мамамд...моја....сега малку ме ....засрами.........
За муабетов..........
Изменето од blashka - 23.Август.2008 во 00:49 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум пробала до сега така......но ако велиш дека е повкусно...
.... сигурно...ќе пробам..............
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |