|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 77> |
Автор | ||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas se salgam so tebe konecno |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo minatotoe e povrzano so segasnosta!!!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo shto ja vide potrebata za da se svrtuvash NAZAD. Ostavigo minatoto vo temniot mrak. Chekoti smelo napred niz svetlinata i ne dozvoluvaj nikoj da ja zamrachi. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Nieden premier nema da ni bide dobar se dodeka ne sozreeme nie, narodot.Se karame, se navreduvame zatoa shto ne se soglasuvame vo svoite stavovi. Begavme od ednoumie, a go navreduvame sekoj shto misli porazlicno od nas, shto pripaga na druga partija ili voopshto ne e vo partija. Nieden premier nema da bide dobar se dodeka politicarite vo Makedonija gi menuvaat partiite kako corapite, a za toa ne snosat nikakva odgovornost. Nieden premier ne moze da bide dobar koga mora da gi trpi pokraj sebe site lepki i nalepnici koi mu se zakacile kako krlezi za da cicaat sredstva sami za svoite privatni biznisi. Nieden premier nema da bide dobar koga javnoto mislenje go formiraat novinari koi ne se novinari tuku slugi na gazdite na privatnite mediumi. Zatoa Gruevski nema da bide dobar se dotogash dodeka pravi obidi ama nekoj moze da gi minira tie obidi.
Изменето од mamamd - 20.Август.2008 во 16:16 |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e dobar premier zatoa sto saka da bide se po svoe Изменето од moira - 20.Август.2008 во 23:34 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Greuvski za mene ne e dobar bidejki ne napravi nisto za da go podobri standardot na narodot, naprotiv, patriotski kasi, sega skrateni ( potocno nikakvi )rabotnicki prava i red drugi raboti za koi sum pisuvala... mozebi na nekoj tie negovi odluki i zakoni mu donele dobro, na mene ne i ne moze da bide dobar za mene inaku ne vregjam nikogo koj ne misli kako mene, naprotiv, mene me vregjaat |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ostavigo minatoto zad sebe. Gordo i hrabro gledaj vo idninata i daj svoj kreativen pridones . |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NASATA BUTLE E ANARHISTA
NO MNOGU SI JA SAKAM |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Orlov, Gruevski ne e minato |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shto se se fatile za deteteto. Ostavetego da si ja raboti svojata drzjavnichka raboti. Butel, shto ako se tatkoti i dedoti postari shto tie i napravija na Makedonija?
|
||
,,ALEA JAHTA EST,,
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mornar ostavi gi clenovite na moeto semejstvo na mir. Naucete se ednas da diskutirate po tema a ne da mesate licni raboti.
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па види сега, во случајов имајки ја во предвид општествено- политичката состојба во државата имаме: *Груевски Прв дел (2006- 2008), и *Груевски Втор дел (од 01.Јули 2008- па се до..........) .......во конкртниот случај добив впечаток дека зборуваш за оној првиот Груевски и затоа пишувам да го оставиш минатото. А, сега штом си конкретна и мислиш на овој сегашниов тогаш се сложувам, но доколку сите заеднички го натераме да работи као треба. Инаку како едники. ниту Ти, ниту Јас, па нуту било кој може тоа да го стори. |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Koga spomnav za nasheto nezadovolstvo od site premieri mislev i na timot so koj tie premieri rabotat. Ne moze nie da go osuduvame premierot vo ovoj slucaj Nikola Gruevski za odredeni loshi ili pogreshni potezi na odredeni ministri koi se del na koalicijata i seushte ne rascistile pred kogo odgovaraat za svoeto rabotenje ili nerabotenje. Isto taka treba da se zeme vo predvid deka mnogu kriminal i nezakonski dejanija se slucuvaat i na ponisko nivo za koj iskreno premierot duri da doznae ili ako voopshto doznae ke pomine mnogu vreme. Nie site treba da ja rabotime svojata rabota vo ramkite na zakonot, a ne da ocekuvame deka nema da ne "fatat" ako napravime nekoj kriminal. Makedonija strada od bolesta...JAS... sekoj kvazi funkcionercic leci kompleksi na mok, samo zaradi toa shto e vo odredena partija ili e na odredena funkcija. Negovite/nejzinite greshki i zloupotrebi gi prefrlame na grbot na premierot. Taka e najlesno.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |