IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку си ја чувате саканата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку си ја чувате саканата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 10:02
Ona vika ic, a ja i vikam naj si ma poaren
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 23:02
Mislam deka ja cuvam mnogu i sekogas ke ja cuvam ali neka vi kaze podobro ona kolku ja cuvam

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 23:03
Најубо ме чува.......мечтаење -само уше од поблизу да ме чува намигнувањенамигнувањенамигнување

А мислам дека го чувам-доказ-ми вика дека ептен мрчам голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 23:05
Me cuva malata T.E. se cuvame dvajcata najmnogu

Кон врв
viki31 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viki31 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 02:17
Originally posted by str8up str8up напиша:

jas ja cuvam vo slucai kade sto neznae da se cuva sama (i togas ona znae deka jas sum zagrizen za nea) inaku, nonstop ja cuvamSmile

ako sam-a ne si se cuva - nikoj nikogo nemoze da docuva-cuva ili nema potreba da cuva
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 02:20
Се чувствувам заштитено и сакано, а и многу мазено Значи ме чува, како што го чувам и јас него
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 12:01
...vo srceto si go cuvam
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 14:33
Originally posted by fragola fragola напиша:

...vo srceto si go cuvam

...samo ke moram da go nabijam vo nekoj agol zasto ke treba da se napravi mesto i za drugi
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 15:58
Не ја сфаќам темава: на какво чување се мисли?..збунетост

Да ја чуваш саканата личност од заразни болести, да ја чуваш од нападни додворувачи со швалерски комбинации, да ја чуваш од несакана бременост, да ја чуваш кога оди по пат да не удри во некој контејнер???...збунетостзбунетостзбунетост
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 17:22
kolku sto taa me chuva!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 17:49
Originally posted by anastea anastea напиша:

Не ја сфаќам темава: на какво чување се мисли?..збунетост

Да ја чуваш саканата личност од заразни болести, да ја чуваш од нападни додворувачи со швалерски комбинации, да ја чуваш од несакана бременост, да ја чуваш кога оди по пат да не удри во некој контејнер???...збунетостзбунетостзбунетост

kolku si vo pravo...

Ljubov ne se cuva ljubov se neguva... zatoa ni nikogas ne mozes sakanata da si ja cuvas, nego treba da e sakas i da go neguvas toa custvoцрвенеење
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
_lili_ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај _lili_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 02:55
nieden maz ne moze da ja cuva zenata do stepen do koj tie sakaat da ne cuvat(mislam od dodvoruvaci,izneveruvanje).na pocetokot pazat,no kako pominuva vremeto taka i nivnoto cuvanje,doverbata e se pogolema i se opustaat.i ne svakat deka togas ja pravat najgolemata greska.taka se sluci so mene,mi veruvase poveke odkolku na svoite oci i go izneveriv(vo pijana sostojba),e od togas mi veruva,ama poveke me cuva.
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 02:57
Iskreno ne ja cuvam samo taka kje doznaam da li me saka iskreno,vo misla ne i vikam nis ako nekoj titne,i pise komenatar na pri,ili slicno

a ona ako vidi komentar odma misli deka sakam nes so nea hahahaha

aaajt momak

Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 17:42
Sto poveke ja/go cuvas,
se pomalce ja/go sakas.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.