|
Градоначалник |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Darko Pancev
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пенов за 3 мандата не стори толку колку што си направи за лична промоција со наши пари..и негови интереси..
Никако враќање назад...тоа е како да повторно упоребуваш веќе користена тоалет хартија...
Има други Скопјани..ќе се појават...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VASIL RINGOV
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не. Нема дозвола. може само Фуруз Мустафов или Тодор Петров. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЕ ПРЕТСТАВУВАШ КАКО АРМИСКИ ВЕТЕРАН.НЕКА ТИ БИДЕ.ТВОЕ ПРАВО. ОНОЈ МОМЕНТ КОГА ЌЕ ПОЧУВСТВУВАМ ПОТРЕБА ТИ ДА МИ ДРЖИШ ПРЕДАВАЊЕ ЗА МОРАЛ ЌЕ ТЕ ПОБАРАМ.АКО ТОЛКУ МНОГУ ТИ СЕ ДОПАЃА ЉУБЕ НОСИ СИ ГО ДОМА. ЈАС ИМАВ МОЖНОСТ ДА ГО ПРОЧИТАМ (БРАТ МУ НА ЕДЕН ОД ОБВИНЕТИТЕ ЗА РАШТАНСКИ РАБОТЕШЕ СО МЕНЕ)ДЕКА УБИЕНИТЕ КАЈ РАШТАНСКИ ИМАЛЕ 172 ДУПКИ ОД к*рШУМИ.ИАКО КАКО НА МАКЕДОНЕЦ НЕ МИ Е ДРАГО ШТО ЉУБЕ БОШКОВСКИ БЕШЕ ВО ШЕВЕНИНГЕН СЕПАК НЕ СПАЃАМ ВО РЕДОТ НА МАЛОУМНИТЕ НА КОИ ИМ ТРЕБААТ ИДОЛИ, А ПОСЕБНО НЕ ЉУБЕ БОШКОВСКИ. ИНАКУ ЈАС ЗА ВРЕМЕ НА КОНФЛИКТОТ ИМАВ МОЖНОСТ ДА БИДАМ ВО ДЕЛОТ НА ВРАТНИЦА И ЈАЖИНЦЕ И ДОБРО ЗНАМ ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ,ПОГОТОВО КАКО ЉУБЕ ГО БРАНЕШЕ ЛЕШОК СО 8 РЕЗЕВИСТИ.ЗА ВРАТНИЦА ИЧ ДА НЕ ТИ КАЖУВАМ. НЕ САКАШ ДА ЗНАЕШ.СУМА СУМАРУМ: ТЕРАЈ СИ РАБОТА И ИЧ НЕМОЈ ДА СЕ ЗАМАРАШ. ТВОЕТО МИСЛЕЊЕ ЗА МЕНЕ НИ ПЕТ ПАРИ НЕ ВРЕДИ. |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Malku gi prejuizdicirash rabotite. Ljube nikogash ne sum go obozjaval. No zar bi dozvovlil makdonec da strada za shiptarishtana?
A, kako vtoro ne ti se potrebni halucinacii deka si videl od prichina shto sum direkten uchesnik vo VOJNATA- onaa za koja vie miluvate da kazjete deka beshe vo najlosha forma konflikt. A, zgora na se bev eden od pripadnicite na povisokiot stepen na sistemot na RiK- ot. Proshtevaj no podobro bi bilo ova na l.p da si gi napishel. Sepak visokoto visokoto obrazovanie ne mi dozvoluva do kraj da sec doizrecham od prichina sto si makdonec. Zjal mi e shto moram i na makedonec ovaka da mu odgovoram. |
||
|
||
TONI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВИСОКОТО ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ СЕ МЕРИ ПО ТОА ДАЛИ ЧОВЕК ЗНАЕ ДА СОСТАВИ ЕДНА ОБИЧНА ПРОСТА, ИЛИ ПРОШИРЕНА РЕЧЕНИЦА.НЕ СЕ ВИКА ПРЕЈУИЗДИЦИРАШ ТУКУ ПРЕЈУДИЦИРАШ. ЗА КРАЈ: МАКЕДОНЦИТЕ ПИШУВААТ НА КИРИЛИЦА.
Изменето од TONI - 21.Август.2008 во 14:22 |
||
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e daskale. Se dodeka ne se fatime za sitnite pravopisni greshi, a gi ostavime krupnata pogreshna politika i ekonomija, nishto nema od Makedonija. |
||
,,ALEA JAHTA EST,,
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тони, гледам дека те мачи нешто. Кажи си слободно што е тоа? Ако е граматиката ќе ти кажам дека многу подобро ја познавам и употребувам од тебе и покрај тоа што целиот работен век- со исклучок на последните десетина години- зборував на странски јазик. Но, сепак останав Македонец. |
||
|
||
TONI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ МЕ МАЧИ НИШТО. САМО МИ СМЕТА НЕКОЈ НЕПОЗНАТ ДА МИ ДРЖИ ПРЕДАВАЊЕ ЗА МОРАЛ.ЈАС НЕ СЕ ОБИДОВ ДА ТВРДАМ КАКО ЗНАМ НЕШТО ПОДОБРО НИТУ ОД ТЕБЕ НИТУ ОД БИЛО КОЈ ДРУГ.
МИ СМЕТА ДА МИ КАЖУВАШ ПРИКАСКИ ЗА ЉУБЕ.СЕ ДРУГО Е ОК, ВКЛУЧИТЕЛНО И ТВОЈОТ УДЕЛ ВО ВОЈНАТА ВО МАКЕДОНИЈА. ИНАКУ ТЕ ПОЗДРАВУВАМ И ТИ СЕ ПРИКЛУЧУВАМ ВО ЗАЛАГАЊАТА ЗА ИНСТИТУЦИОНАЛНО РЕШАВАЊЕ НА ПРАВАТА НА БРАНИТЕЛИТЕ. ШТО СЕ ОДНЕСУВА ДО ПОЗНАВАЊЕТО НА ГРАМАТИКАТА, МИЛО МИ Е ДЕКА ДОБРО ЈА ПОЗНАВАШ, ЗНАЧИ, НЕМА ПРЕЧКА ПОПРЕЦИЗНО ДА ЈА КОРИСТИШ. |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иако годините си го чинат своето сепак ќе повторам дека сум еден од малкуте кои после толку години работа на странски јазик над 90% зборат и пишуваат чисто македонски. Оноа кога нешто излета а се случува почесто тоа ти е професионална деформација. Сепак БЛАГОДАРАМ на разбирањето и на подршката. Секој добро намерен збор и гест за Борците (не за бранителите) е добредојден. Ве молам не употребувајте категорија Бранители од причина што не е Уставна категорија. Уставот е конкретен и јасен и кажал дека сите тие се БОРЦИ. Благодарам..... |
||
|
||
nikolamali
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЈАС СУМ УБЕДЕН ДЕКА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА СКОПЈЕ НАЈДОБРО Е ДА БИДЕ ИЗБРАН СОКОЛ ОД ЃОРЧЕ. ЕМ Е СО ВМРО, ЕМ Е СТАРА КОМУЊАРСКА ГАРДА(ДРУГИТЕ ПАРТИИ ШТО ОСТАНУВААТ СЕ СИТНА БОРАНИЈА),ЕМ ГИ ЗНАЕ СИТЕ МАРИФЕТИ- ЗНАЧИ УСПЕХ СТО ПОСТОТЕН.ПЛУС И ОРЛОВ ЌЕ СЕ СОГЛАСИ ДА ГЛАСА ЗА НЕГО.
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да,да. Ем со ВМРО, ем со СДСМ, ем со ДПА, ем со НСДП, ем со ДУИ, ем вози кола со бугарски таблички. Па луѓе мои нели си е Сокол- интрнационале, почекајте уште Милан Ружиновски екс НГШ на ЈНА во некогашна СРЈ, повратник од пред две години и жител на војната касаба Волково да формира Партија на СМБ во МЗ Волково- Општина Ѓорче Петров, па тогаш Соколе ќе си го направиме градоначалник на престолнината доколку до тогаш не ни ја земат шиптарите. |
||
|
||
nikolamali
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА,МУ СЕ ЛУТИШ ОТИ ТИ ГИ КРАДЕЛ СЛИВИТЕ ВО КУЧКОВО.
Изменето од nikolamali - 24.Август.2008 во 10:08 |
||
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |