|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1234 48> |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јаболка помагаат, исто и житарки
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoshen doruchek.........po moznost da ne se mesha.
Ako pochnesh so jabolka...do ruchek ostani samo na jabolko, i toa ....vo neogranicheno kolichestvo. Prethodno,vednash shtom stanesh ke ispiesh svezo ceden sok od portokal,razblazen so malku voda(bez sheker) Ceralii,...isto...ovesni snegulki,...musli,....kako shto kaza blue.. Изменето од mamma - 24.Јули.2008 во 01:00 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSETI NEKOJA OD PRODAVNICITE NA 'VITALIA' GI IMAAT SITE POTREBNI ZITARICI,A DOBRI ZA CREVATA I ZA VARENJETO NA HRANATA SE ''STABILIZIRANI I SUSENI PCENICNI TRICI''
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za vreme na bremenosta ili posle poraganje mozat da se pojavi ovoj problem. jas do pred toa nemav problem ama posle poraganje da. edni mi rekoja deka bilo od mleko sto cicalo bebeto i dr. Bez razlika od sto i da e (dali od bremenosta ili nachinot na zivot) lekot e eden ist. Zdrava ishrana, ovosje zelenchuk, vareni jadenja, lesni za svaruvanje i mnoooooooogu vazno (a tuka mislam nikoj ne go spomna) - fizichka aktivnost.
Problemot najchesto i od toa nastanuva od malata fizichka aktivnost, stres, sedenje mnogu... pa i hemoroidi ke se pojavat.
I ova jogurtive se dobri, na primer activia so bifidus, ama i obichen neka bidi, pa zitarici i sl.
|
|
Прилепчанка
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probaj so jogurt Vita (bitolski 1,5) , jas bez nego nemozam da ziveam odkako go piam veke 3god i redovno vezbam super mi e , probaj mozes samo da dobies .
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
MAJA DIKOVA
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo.Moze li nekoj da mi kaze lek,mojot sin ima 6 godini i sega vo posledno vreme mu izlegoa dosta beli vlakna na kosata?
Изменето од mamma - 30.Јули.2008 во 13:26 |
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali sin ti pie nekoi apcinja poradi nekoja bolest?ili pak samo ednostavno taka mu se pojavuvaat belite vlakna?te prasuvam zasto jas imam revmatoiden artriti8s od 6 godini,pa koga bev mala,mi se cini 6-7 godini imav,piev edni apcinja metotreksat i od niv celata kosa mi pobele.ti pisuvam zasto me asocirase deka moze da e od nekoi jaki apcinja toa sto mu se slucuva na sin ti.pozdrav i se nadevam ke ti pomogne i ovaa informacija
|
|
MAJA DIKOVA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАВИСИ КАКО СЕ ..............ДАЛИ СЕ НА ЕДНО МЕСТО ....ИЛИ ПРОШАРАНО.........СЕПАК МИСЛАМ ДЕКА ИМА НЕКОАЈ НАГЛА ПРОМЕНА ВО ОРГАНИЗМОТ..........ПОСОВЕТУВАЈ ТЕ СЕ СО КОЖЕН ЛЕКАР
|
|
MAJA DIKOVA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maja, mojata malecka (3½) se rodi so crno kose i eden cel pramen belo kosice, izgledase kako da e satirano... gi prasav doktorite i rekoa deka nisto ne e. Eve uste den denes si go nosi toj pramen
inace da dodadam deka doktorite mi rekoa toa se pigmentite na bojata koi se "umreni" ili "neproziveni" zatoa i nemalo nikakva potreba za griza? Изменето од mamma - 10.Август.2008 во 22:52 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve vaka.imam nekoe izrastoce na desnata mala usna.ne me boli ,ne me cesa ,nisto, samo si stoi kako mrtvo mevce.nemam poim sto e toa.go primetiv pred nedela dena.e sega vistinskiot problem mi e toa sto poloviot odnos so partnerot mi stana bolen.i taka dva tri pati probvme i mene sekoj pat se poveke me bolese.i go naterav da vidi dali imam nekoi izrastoci vnatre vo vaginalniot kanal.posto na odmor bevme i ne mozev da odam na ginekolog vednas.inaku ke odam vo ponedelnik kaj doktorot obavezno da me pregleda,no me kopka sto e ova,a mozebi nekoj od vas znae.i deckoto vide deka dole, vnatre vo blizina na otvorot imam nesto kako crvena bubulicka.jas mu opisav kaj me boli i vednas ja najde.ama koga me dopre tamu uuuuf.i sluzokozata okolu toa me bolese ako pominese so prst po nea.mnogu jezivo.istata bolka ja cuvstvuvav i na nekoi mesta podlaboko vo vaginalniot kanal pri odnosi.samo vo nekolku odredeni tocki,kako da zakacuva na nesto so negoviot organ.mnogu me isplasi toa.e sega me interesira dali moze da e samo iritacija nekoja zatoa sto veke vo narednite 2-3 dena pocna da me cesa bubulickata,ne me bolese veke i ja dobi prirodnata boja na sluzokozata.prestana da bide onaka crvena.ama tie sto bea vnatre podlaboko se uste me bolea nekogas pri odnos.sega ne znam kako e tamu dole,posto imam dobieno.vo sekoj slucaj odam na lekar pa ke vidam.ponekogas vo tekot na denot mi se slucuvase da me bocka dole vnatre vo kanalot.bolka kako so igla nekoj da te bocka.toa traese nekolku sekundi i pominauvase ama gadno bese.pozdrav
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
несакам да те плашам,ама мора постои причина за ниво појавување,некои ранички или инфекции во првата недела може да бидат по изразени,и болката да е намалена сепак тоа си работи внатре.......привремено премачкај се со кантарионово масло
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imav eserihija koli vo mocen meur i skoro tri meseci se cistev od nea pa mislev deka mozebi e od toa.ili pak nesto od antibioticite sto znam.togas nemav dolgo vreme odnosi.posto neli e loso da imas odnosi koga imas bakterija.potesko se cisti.se nadevam deka ne e nesto strasno.pozdrav
|
|
Внеси реплика | страница <1234 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |