|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 1364> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kaj zidarski ili messinger...na veroispoved testiraj se, da vidime kaj ke te smestat, vo koj krug...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas i maki sme vo sedmica...tamu ne smestija...poblisku do oganot, deka sme pushachi...
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum vo tretiot krug...ne znam zosto....a nemam nikakvi grevovi....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........AHA TAKA ZNACI.....AJ.KE ODAM DA SE ISTESTIRAM................PA KE VI KAZAM KAJ ME STAVILE.................
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koi se uslovite za 7 - ot
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....MENE MI KAZAA DEKA SUM LAZGAAAAAA.................LELEEEEEEE NE MI GINE PEKOLOT............I DEKA NE VERUVAM VO BOGA............
PA STO.............
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...idividi... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bibce, na site ne ni gine, no vo koja soba ke ne smestat...
...ako si za sedmica, kazhi da barame pudoben smeshtaj... |
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...................MOZE MOZE............NEKOJ APARTMAN.............PO GOLEM SO EDNO CETIRI PET SPALNI.................C C C C C C C LELEEEEEEEEE........U KOTEL KE NE VARAT..............
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...neeeeeeeeeee, toa vo devetkata e...nie sme vo sedmica...jas vrski ke fatam i klima ke ni stavat...ne se grizhi...skari-mari, topol obrok u sekoe vreme...plus upaljachi gratis...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас во чистилиштето со цигара ќе ве пречекам...дур да ве сместат у седмицата ...дајте сега ваму еден дим...дур правам пауза...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eh, ne se druzhi so nas, rasporedot ke go poremetish...ke te rasipeme...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...без гајле...успешно одолевам на искушенија ...барем досега
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne znam dali ke odoleesh koga ke ne zapoznaesh...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |