![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 1364> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...kaj zidarski ili messinger...na veroispoved testiraj se, da vidime kaj ke te smestat, vo koj krug...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...jas i maki sme vo sedmica...tamu ne smestija...poblisku do oganot, deka sme pushachi...
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
jas sum vo tretiot krug...ne znam zosto....a nemam nikakvi grevovi....
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.........AHA TAKA ZNACI.....AJ.KE ODAM DA SE ISTESTIRAM................PA KE VI KAZAM KAJ ME STAVILE.................
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
koi se uslovite za 7 - ot
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....MENE MI KAZAA DEKA SUM LAZGAAAAAA.................LELEEEEEEE NE MI GINE PEKOLOT............I DEKA NE VERUVAM VO BOGA............
PA STO.............
![]() |
|
![]() |
|
...idividi... ![]() |
|
![]() |
|
...bibce, na site ne ni gine, no vo koja soba ke ne smestat...
![]() ...ako si za sedmica, kazhi da barame pudoben smeshtaj... ![]() |
|
![]() |
|
...................MOZE MOZE............NEKOJ APARTMAN.............PO GOLEM SO EDNO CETIRI PET SPALNI.................C C C C C C C LELEEEEEEEEE........U KOTEL KE NE VARAT..............
![]() |
|
![]() |
|
...neeeeeeeeeee, toa vo devetkata e...nie sme vo sedmica...jas vrski ke fatam i klima ke ni stavat...ne se grizhi...skari-mari, topol obrok u sekoe vreme...plus upaljachi gratis...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
јас во чистилиштето со цигара ќе ве пречекам...дур да ве сместат у седмицата
![]() |
|
![]() |
|
...eh, ne se druzhi so nas, rasporedot ke go poremetish...ke te rasipeme...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
...без гајле...успешно одолевам на искушенија
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...ne znam dali ke odoleesh koga ke ne zapoznaesh...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |