|
Мојот прв оргазам |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
The wolf
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe kukoc pazi se druze da ne se pregrees!!!
Citase vo vesnik pred nekoj den za nekoja britanka koja koja svrsuva po 200 pati na den bez da ima sex???dovolno i e samo da i zabrmci nesto!!lol |
|
esperans@
Нов член Регистриран: 10.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmm mojot prv orgazam... epa sega posle 3 godini seks mislam deka pred 2 meseca konecno go dozivevav orgazmot i toa so tip 10 god postar od mene.. za toa jas nejkam da odam so mali deca..hehe..nemam zborovi.. prekrasno cuvstvo...
|
|
I'm bossy...
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уууууууу... одамна беше тоа. Веќе не се ни сеќавам. Само знам дека не беше последен .
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako avtorot mislel na prv orgazam pri masturbacija...pih..koj bi se sekaval,odamna bilo toa
Dokolku mislel ma prv orgazam..pri sexualno opstenje so druga licnost.....pa imav 16 godini...i imav oralen sex so edna dobra komsivka |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona dobi menzis bas u toj moment i od uplavot dolgo teram den denes...ne se simnuvam kako da sum se kacil na feribrod Bar - Bari
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ihaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..a u...........koga bese navistina toa.................pojma nemam.............
|
|
Reni-3
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot prv orgazam bese na 13 godina Изменето од Reni-3 - 17.Август.2008 во 19:39 |
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На 15 години. Си викам што се деси бе
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....a gejzer u RM nema... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go imam gledano filmot
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за се се криви комшиките.......и за то шо забораваме....па првиот истрел некаде пред далечни 11-12 години плус минус некој месец.....ама не обрнував на то внимание.....глеав у друго и скроз на скроз ми помати умот од тогаш па некое време наваму
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuuuuu odamna bese....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оргазмот е обично врвот на
сексуалниот однос или мастурбацијата. И мажите и жените го сакаат тоа,
пред сè, бидејќи значи задоволство и оргазмичко искуство. А постојат и
случаи кога оргазмот поради некоја причина се случи неочекувано, и тоа
со потолна отсутност на било какви сексуални стимулации.
Оргазам за време на доењето Во студија во 2000 година дури 40% од жените рекле дека за време на доењето во некои моменти чувствуваат сексуална возбуда. Причината се крие во хормонот окситоцин. Хормонот окситоцин влијае за време на стимулацијата на брадавицата за време на доењето кога излачува млеко, а во истовреме е вклучен и во стегањето на матката, како за време на раѓањето така и за време на оргазмот, а се опушта после доживеаниот оргазам. Спонтан оргазам Терминот спонтан оргазам опишува придружен ефект што го имаат некои лекови, пред се оние кои се препишуваат за лечење на депресија. Оргазмот од овој вид се случува ненадејно, без претходни сексуални стимулации или едноставно после извесно време откако стимулација ќе заврши. Се разбира овој вид на оргазми, кои се случуваат во јавноста, се прилично неугодни, дури се познати и случаеви кога луѓето престануваат да одат на работа, бидејќи на службен состанок доживееле оргазам. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |