|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 7891011 51> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glupi gVujo moze da ostane premier se dodeka gi slusa poglupite koi go sovetuvaat ........ potocno , se dodeka go sluzi sluhot
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....jas go kazav mojot stav na temava, i ne diskutiram povekje zatoa sto znam deka sum vo pravo....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne diskutiram nitu jas .... nema za sto .... nepotrebno za diskusija i trosenje tastatura ...... ..... a glasackata masina , kako sto gledam , revnosno e odrzuva prednosta
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako i da e
denes tocno se znae koj vladee za 4 godini kje se doznae pak no ako e grujo pameten za 2 kje napravi pak vonredni i pretsedatelski neka gi izdupi idiotive so eden udar uste ednas Изменето од anakin - 20.Август.2008 во 11:46 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hihirihuuuuuuuuuuuu
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nekoi i toa se podgotveni da go pravat ....
za izvesna suma na pari ... kako sto vprocem pravele i pravat do sega ..... |
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма дај молим те....мора да се соочиме со реалната ситуација...
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
realnata situacija e....
dodeka ima ovci , kje ima i volna ...... |
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај биди последен....
ама сепак не ми го смени ставот.... |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
klikni
a mojot stav e dobro poznat ..... dovolno e da se pogledne avatarot .... se ostanato e veter i magla ........... |
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а сега јас треба да ти ја пуштам ,,радуј се,,....ама ти си ја знаеш без да ја слушнеш...
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahahahaha .......
aj tvojata neka e posledna .... iako ne mi go smeni stavot ...... |
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |