|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 1364> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne e dokazano ... sakas da kazes deka ti pusis na ulica
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas mora da imas soodvetni stitnici za kolena
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele kolku sme vickasti utrovo.......
miki, kje jades kjotek, da znaes koga zaebancii na moja smetka bile smesni????? |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj rece deka se zaebancii Makijaveli
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a nekogas e dobro ... za promena .... .... mene vece mi stana monotono .... da se zaebavaat na moja smetka
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozokot mi stana kako cedalka .... od dupcenje
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tolku mi e izdupcen da koga varime spageti doma , go koristime nego .... nema potreba od kupuvanje cedalka
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej kejt moram da ti kazam avatarot ti e prva liga...koga i da go vidam taka mi krevas raspolozenie...premnogu e nekako vedar..pozitiven
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina e dosta .....
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti tekna? |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti ne tuku se kezi
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene cigara
za dobro raspolozenje koj me nasmeal me nasmeal |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene cigara
za dobro raspolozenje koj znae, znae |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene cigara uste edna
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |