|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 1364> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opaaa,na pravo mesto u pravo vreme sum stasala...chek,da pripalam i jas uz koktelive
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pushachki....
.chek da zapalam eden bel,dolg...Marlboro...of kors... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolje push*ti nego...nego...pih,kako beshe ponataka...zaboraviv
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
славеничката навистина се потрудила за денес...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...morav...kako vie se potrudivte da mi ja razubavite nokva...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај мамма една од твоите...поради долзината..повеке пушење има
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би се понудила да расчистам овде по прославата,ама...имам некои работи да довршам...ме разбираш,нали?
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kako ne te razbiram biba...beauty sleep...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e, воопшто не ги сакам тие "долгите"...влечи-тегни...пуши-пуши не се допушува
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...auuuu, biba, jas kratki cigari ne mozham da pusham...se imam cuvstvo deka goram...
Изменето од moira - 20.Август.2008 во 02:05 |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ако не Биба мозе слатко да ме насмее
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас пушам со чибуче веке мнооогу год. не мозам да поднесам хартија во уста а вака со чибукот мозам и да зборам и да пушам да не иде фира
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фира никако...уште и од дугачките ако пушиш...ќар до уши (или до зуби,како ли беше)
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |