|
Енергетски Вампири |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas poznavam eden, komsija mi e. Covekot go smetav za psihicki pobolen, no ne bil izgleda. |
|
ENERGICAR
Нов член Регистриран: 18.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMOJTE DA SE STITITE OD ENERGETKI VAMPIRI OTI KE POCNETE DA SE PLASITE OD SITE LUGE PROCITAJTE JA DIJAGNOSTIKA NA KARMATA OD S N LAZAREV.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам колку е точно дека се баш вампири ама имам почувствувано како покрај некои луѓе,... едноставно сите стануваме тажни, ќутливи, депресивни едноставно како нешто да зрачи од нив |
|
barnabas
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So drugi zborovi toa se demoni, padnati angeli so koi ne sakas da si imas rabota i podobro moli go Bog da te zastiti od takvi raboti. Pozdrav
|
|
barnabas
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naprotiv vo imeto na Isus nasiot Gospod I Bog koj e sozdatel na se vidlivo i nevidlivo e semoken Bog i Toj saka da ve zastiti, zatoa moli go da ve zastiti i silno sprotivstavete se i ne se plasete zasto i apostolite imaa vlast vrz demonite i treperat pred imeto na Isus.
|
|
Spejs Nigrutin
Сениор Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
енергетски
само ред бул |
|
|живи живот свој и заеби све око себе|
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Energetski vampir, tocno takov e nasiot sef na rabota. Koj i da bil kaj nego na razgovor , se vraka mrtov umoren. Dosega site istoto iskustvo go kazuvaat deka im se spie bez razlika vo koj del od denot se slucuva. Inace custvoto na son e nedostatok na energija.
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
s.n.lazarev.-dijagnostika na karmata.mu ja preporacuvam na site,momentalno ja citam IDNINA-dijagnostika na karmata.procitajte ja. |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ke nosam... nesto, i ke bidam mudar... |
|
DeepBlue
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum bila NESVESEN VAMPIR!!!!!!!!!!!!!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постот ти е многу добар,само немој да пишуваш со големи букви.Мене ме интересираат несвесните енергетски вампири. Како и да е се работи за злобни луѓе. Изменето од ZoraNaSlobodata - 28.Јануари.2009 во 19:40 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |