|
Се чудам... |
Внеси реплика | страница <1 34567 115> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vekje podolgo vreme me cudi edna ista rabota i nikako da prestane da me cudi |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се чудам више на ништо.....не дека ми е се јасно....него начинот на објаснување е тезок...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se cudam za se!
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vise nisto ne me cudi
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odamna nisto ne me cudi ....
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se chudam shto pishuvate vo temata koga velite deka nishto veke ne ve chudi...nabivate postovi...?
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A мозаби и сме лути што веќе ништо не не чуди |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se cudam sto voopsto nekomu mu e gajle sto pisuvame vo temata koga nisto povece ne ne cudi
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..eeeee, ne ste navlegle vo sushtinata...!....eve zemi za primer...!Zosto mene me plakaat..?..da vi pravam drustvo po cel den..a?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... se cudam zoshto na nekoi luge im smeta se shto ne e izlezeno od nivnata rabotilnica....
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се чудам на тоа како некои луѓе си имаат толку примитивни мислења и ставови,... и цел живот си стојат затворени само во тој круг на мислења.... и одбиваат да прифатат нешто ново
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu se chudam na narodot shto seushte im veruva na politicharite.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се чудам.....мамиве...нешто слабо се присутни овде.....
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |