|
Лето во Грција |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska toa,nikoj ne mora da pravi nisto ,ako ne zasluzil!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитав многу коментари во стилот нема шанси Грција, сум слушнала и во живо, но само колку од нив се со лажен патриотизам, колку од нив само заминаа на одмор во Грција. Искрено, да знам некој таков, па би го плукнала в лице и ич не му се мислам.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС ЗНАМ ДЕКА НЕ БИ ОТИШЛА.........НЕСАКАМ ДА БИДАМ СО НАРОД КОЈ ЗНАМ ДЕКА НЕ МИ МИСЛИ ДОБРО И ПО СЕКОЈА ЦЕНА САКА ДА НЕ ЗГАЗИ
|
|
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne Bi otisLa nikogaSssSs ne mi prusustvuvam na odmor ili da im dava m pari na nekoj narod koj ne ne prifakaat!!
|
|
NonEnCe :)
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pominuvav samo niz grcija kog aodev za turcija.....
dusat ani ja izvadoa na granica, na najgolemite zestini pekolni gorestini 5 sati sme cekale za da tie idioti ja zadovolat svojata glupost!
porano odev, no poslednive godini ni da se poslednoto mesto na svetov za odmor ne odam!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гевгелија, 19 август (МИА) - Од почетокот на
годината македонско-грчката граница ја поминале над 500.000 македонски
граѓани, од кои 100 илјади поминале во последните 20 дена што е
резултат на зголемениот број летувалци кои во текот на август се
упатија на плажите на Егејското Море.
Во јули нивниот број изнесуваше 57.000, а во првата половина на годината во однос на истиот период лани бројката е пониска за 18 проценти. Минатата година македонско-грчката граница ја поминале 947.000 македонски граѓани. Гевгелиските туроператори се повеќе од изненадени од енормниот пораст на интерес за летување во Грција. Велат дека расположивите аранжмани на нивните агенции во местата Паралија, Неа Врасна, Аспровалта, Олимпијада, Лептокарја, се целосно распродадени до крајот на август и цел септември. Туристите за еден просечен апартман во Грција плаќаат од 30 до 50 евра за ноќевање, а во подобрите сместувачки капацитети до морското крајбрежје најниската цена изнесува 70 евра. --------------------------------------------------------------------- brza , apsolutno se slozuvam so tvoeto mislenje sto si go pisal na portalot Znaci stvarno mnogu niski ceni vo Grcija, krivo mi e sto ne otidov godinava A arno mi rekoa moite, prekrasno si pominale, sve makedonci na site plazi Изменето од Mona Liza - 19.Август.2008 во 11:21 |
|
|
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sepak i pokraj niski ceni ne bi otisla na letuvanje. Se prasuvate kade da odite-pa jas si bev vo Turcija i si pominav fenomenalno. Ne mi treba Grcija za da letuvam na Egejsko More
|
|
HoLLyWooD
Нов член Регистриран: 20.Август.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pokraj site ponizuvanja sto gi pretrpivme od grcite,i se sto ni imaat plasirano kako slakanica,se osudile procitav vo vesnik denes okolu 100 iljadi prodadeni dusi da zaminat na letuvanje??pa slusnal li nekoj deka spanija na primer kosta kolku i halkidiki???a posle i se zalaat po novini,gi tepale,gi maltretirale....jas da sum grk,takvi predavnici ne da bi gi tepal,nego i bi im gi turkal gakite i bi im staval po eden zig,da im ostani za uspomen i dolgo sekavanje
|
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gluposti...koj kade saka neka odi na odmor ... pa normalno deka ke se odi vo grcija na odmor koga e najbliska destinacija...slatkata voda i morskata ne e isto ...
ili ako nekoj ima razvieno biznis so grcki firmi treba da gi prekine partnerskite odnosi????...koja logika???
|
|
"recycle your mind"
|
|
jole
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikad vishe.
Sum bil 5 pati, i zalam za toa. Ova leto imashe EPTEN EVTINI aranzmani vo Grcija (onaka - 110 deset dena + patot) ako odish vo juni, kraj na avgust ili vo Septemvri, ama srce ne mi davashe da idam. Bev vo Turcija, ama i tamu mi e preterizam (od drug vid). Mnoogu skapo 15 liri (okolu 8 evra) za lezaj i cador. A za hranata da ne zborime. Idnata godina razmisluvam da odam vo Albanija ili Bugarija (samo tamu ostana evtino). |
|
JackTheBiscuit
Нов член Регистриран: 06.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите дегени што одат во Грција на одмор треба да се стрелаат на граница.
Не сум некој патриот ама ако не можеш да жртвуваш едно обично патување (наместо во една земја да одиш во друга), печен си за предавство, чувај боже да дојде време за војна. А тие к*рвчињата што одат на шопинг у Солун треба уште пред амбасада да се стрелаат. Таман за у седмица материјал за сендвичи. |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam da se vozdrzite od vakvi komentari.
Za seto vashe lichno nezadovolstvo postojat soodvetni zborovi. Blagodaram |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е мама ако го искажеш постот на JackTheBiscuit со други ,,соодветни,, зборови секоја чест!
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |