|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 56789 51> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,skoro nisto ne ne iznenaduva veke
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како е трганата работата побргу ќе станеме Ирци него енглези.........
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не кажувај Бране добра ноќ
не оди си рано ти најзгодно време е во ноќта прекрасна е ова земја за нас(х2) Сите спијат а ние сме сами користи Бране со мене ти лажи кради бескрајно волшебна е ова земја за богатење(х2) Јас знам дека друг мандат љубиш ти јас знам дека уште ќе мамиш ти гласот мој е за тебе и не би го дал јас за друг(х2) Со тебе држава не развива со тебе цвеќе не цути за овој народ ти си прва љубов и последна ќе му бидеш ти(х2) |
||
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грујо синко Грујо
ти еден на мајка што стоиш синко,што мислиш што книга пишуваш(х2) Пишувам мајко, пишувам во градот Скопје,Скопје на моите министри(х2) Да купат мајко,да купат за мене зелена зелена боја мајко,зелена едно 300 кила(х2) Да мачкам очи мајко,да го мачкам овој народ лесноумен за ден Илинден мајко,Илинден празник Македонски(х2) |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е, до песна стигнавме. А, ако се налути Фируз Мустафов?
Ај, малку оставете ја песната на овој народ леб, вода и работа му треба. Изменето од orlov - 18.Август.2008 во 09:49 |
||
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Grobarot dosol do 16???????????? lelelelel
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... dobro e dobro...se zgolemuva razlikata...ona vcera beshe shokantno...
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ги жали комуњарите. Тие ја погребаа Македонија. Нормално е сега да води било која политичка опција која е во трка со Бранко Црвенковски. |
||
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
direktivite i naredbite se cudo .... ke te zemat so kola, ke te pocastat, ke te vratat .... tvoe e samo so penkalce edno krugce da napravis...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a patem mozat i da zaprat do nekoj zid .... da go izlizat za da zalepat nekoe posterce
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште ли со директиви. Па тоа се надминати и ижиеани работи. Ајде сега со смерници за доброто на народот. |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zaedno pravat 100%...znaci uspeshni se izborite...koj pobedi...pobedi...koj zagubi...zagubi...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sega demek nema direktivi ? ... pa , koga podobro ce razmislam i da ... sega se odi direktno od edno mesto pa vo dobro ispran mozok .... ili del od nego sto ostanalo posle SUSENJE Изменето од miroslav_g8 - 19.Август.2008 во 22:36 |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako e smernica sega sinonim za direktiva, ok, ama aktuelniot premier dava direktivi i toa kako... |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |