|
ВО КОЈ КРУГ ОД ПЕКОЛОТ ЌЕ ОДИТЕ?(ТЕСТ) |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
All the way down hahahahahahaha 9 ve cekam....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чистилиште - хух добро е.
- долниот опис прилично се вклопува(симболички) со објаснувањата кои Христос ги објави преку Божјата пророчица за денешно време. Данте изгледа беше еден од пророчките мислители. You have escaped damnation and made it to Purgatory, a place where the dew of repentance washes off the stain of sin and girds the spirit with humility. Through contrition, confession, and satisfaction by works of righteousness, you must make your way up the mountain. As the sins are cleansed from your soul, you will be illuminated by the Sun of Divine Grace, and you will join other souls, smiling and happy, upon the summit of this mountain. Before long you will know the joys of Paradise as you ascend to the ethereal realm of Heaven. Изменето од Majkl - 19.Август.2008 во 00:56 |
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Third Level of Hell
In the third circle, you find yourself amidst eternal rain, maledict, cold, and heavy. The gluttons are punished here, lying in the filthy mixture of shadows and of putrid water. Because you consumed in excess, you meet your fate beneath the cold, dirty rain, amidst the other souls that there lay unhappily in the stinking mud. Cerebus, a canine monster cruel and uncouth with his three heads and red eyes, dwells in this level. He growls and tears at the damned with his teeth and claws. |
|
faster then light :D
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas sum vo sedmicata...dobro e, ne sum sama, imam drushtvo...maki e so mene...
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da barav nemase da si najdam podobro drustvo mila Ic da ne se sekiras mila...bar nema da imame problem za zapalki....sekogas ke si imame od kaj da si zapalime.... |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vo nieden... ne mozam da odam vo nesto sto ne postoi
|
|
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа, за тоа незнам |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are one of the lucky ones! Because of your virtue and beliefs, you have escaped eternal punishment. You are sent to Purgatory!
пааа,не е лошо,а? |
|
ENERGICAR
Нов член Регистриран: 18.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATELI PODAJTE RAKA AKO SAKATE VO RAJOT KAJ ENERGICAR DA VE SPASAM .
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na posledna sanica ve cekam uhhhh se nadevam deka ce ima mnoguuuuu od onie hmmmmm od drugata strana sto se hahahahahahahah
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas vo rajot kje odam
i ne pisuam gluposti oti se ima sila |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A-ha....samo ti nadevaj se |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба екстра хел за мене да се измисли....некој солариум
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Петто ниво.Ако има некој земјак нека се јави!
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |