|
Верска поезија |
Внеси реплика | страница <1 678910 19> |
Автор | ||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас немам веќе друга татковина,
Немам друг дом, немам роден крај нити во родно тетово Тој врз себе ја зеде мојта вина, Он е мојот Рај, во срцето Христово! Фален и Славен да е ДУХОТ БОЖЈИ - ОТЕЦОТ на Животот - Кој во ИСУС ХРИСТОС се отелотвори за спасение на сите! Алелујах! Халелујах! Елхамдулилах! АМИН |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ми објасни ли некој кој е овој Спирос, и во што точно верува |
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој Спирос тие припадник на совршениот Ислам,ако не си знаел.
|
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очи мои слепи се Уши мои глуви се Како извори пресушени пустински, суви се Кога не ја „гледам и слушам„ Милоста ГОСПОДОВА, Христос, секаде и во се ! |
||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Брате Дешат, зарем има друг Ислам, освен Чистиот Ислам кој Аллах с.в.т ни го прати преку најдрагоцениот, последниот божји Пратеник, миленикот Аллахов, Мухаммед а.с.(нека е божјиот мир врз него, неговата чесна фамилија, оние кои го следат неговиот пат и оние кои ќе поверуваат после заблудата очигледна). |
||
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти си првиот о Господе ДУХУ БОЖЈИ и Ти си последниот! Ти беше, си и Ти пак доаѓаш! Иншалах! Ме опиваш Господе како вино слатко В БОГА гледај народе - времето е кратко Ме опиваш Господе како вино слатко В Христа гледај народе - времето е кратко Ме опиваш Господе како вино слатко В Духот Негов народе - времето е кратко! . Изменето од spiros - 17.Август.2008 во 14:26 |
||
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спирос, ќе ми објасниш ли нешто околу Совршениот Ислам, од кај ти истекна ова, од кои свети книги црпиш докази, кои претходници од минатото го следат ова учење, од каде го доби името Совршен Ислам и др. може и по ЛП.
|
||
||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема де, и јас тоа ти велам, А ти малце мозгај,кон што целам! |
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Живото СЛОВО БОЖЈЕ, ДУХОТ БОЖЈИ е Изворот Одтаму црпат сите спасени души Во срцето дечјо верувај Му на ЗБОРОТ ТОЈ никогаш нема да пресуши! Еден Имам имаме, во срцето го носиме За Него живот даваме, о Иса Исус Селаме! Халелујах + Елхамдулилах + Алелуја + Фален и Славен ГОСПОД САВАОТ |
||
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova mesto e da se pishuva, a ne da se kritikuva verska poezija.
Ako ne vi se dopagja nekoja pesna ne mora da ja chitate. Vozdrzhete se od komentari i potsmev. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здив... по здив, по здив ... Благодет на ДУХОТ!... БЛАГОДАРНОСТ! Се додека сум жив ќе ја фалам, Вечната СТВАРНОСТ! Од исток поисточно е тоа учење точно Повисоко од Хималаја Ве љубам сите ХАЛЕЛУЈА! |
||
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ла илахе Иллала, Ла илахе Иллала, Ла илахе Иллала! БОЖЈА Волја, БОЖЈА Мудрост, БОЖЈА Милост, Во ИСУС отелотворена! Рака Негова десна, Љубов чудесна, Врата небесна За чедата на Мирот Негов - ширум отворена! Ла илахе Иллала, Ла илахе Иллала, Ла илахе Иллала ! ТАА е што се создава, ТАА совршено БОГА го познава ТАА за нас *Животот СВЕТОЛ, го дала! Само тебе о АВА - Слава! Само тебе о АЛА - Фала! Ла илахе Иллала, Ла илахе Иллала, Ла илахе Иллала! |
||
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За сите кои вистински ја љубат ХРИСТОВАТА Фамилија Во вашата љубов браќа и сестри - родбино моја љубена - Христовата Љубов душата ми ја грее. Се друго како камен млински, срцево ми го крши. Но нека, нека скршеното уште повеќе го скрши. Се освен Љубовта, освен БОГА ќе помине, се ќе се сврши! Нека го скрши, како нежно брашно нека го смеле, на безброј невидливи нежни парчиња. Само така скршеното срце е на патот кон потполно исцелување. Што повеќе такви парчиња, во Царството Христово, повеќе другарчиња. Едно е сигурно, родбино моја љубена. Што и да сторите, што и да мислите Во Името Христово Јас ве сакам сите! |
||
||
Внеси реплика | страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |