IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Бисери на вашите бисерчиња
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бисери на вашите бисерчиња

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
Автор
Порака
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 11:39

odime so taksi do carsija, mojata dusicka so mene pozadi i uzivat...taksistot si vozi, no pominuva na crveno, taa me gledat i vikat "ej, clveno bese, cickoto mola da zastane" toj jadniot se ustrami i prasuva "kolku godinkli imas pile", taa vika " celi tli i pol" toj e prasuva "a zosto na crveno treba da zastanam?" taa ladno krvno vika "clveno zastani, zeleno vozi, taka tleba a ne na clveno da vozis"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 14:29
ova sega se slucuva голема%20насмевка sedam na PC ... i mojava malecka vika , mama ke mi pustis cltan na koputer, a jas i velam pocekaj malce imam nesto rabota.... i me vrti na stolicata me gleda  i pak mama ke me pustis i i tekna, i donapolnuva da te BACAM... me baknuva i me prasuva dali ke ja pustam na PC.... politicarce e golemo голема%20насмевка eve ja vo skut i tipka so mene...
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 11:07
големо%20гушкањеЗлато мало убаво и паметноголемо%20гушкањесреќа
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 21:53

да,да нема нешто попрекрасно од деца...

најново...

„мама,сакам пиле од кокошка„ голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 19:25

Изменето од seka - 21.Август.2008 во 08:53
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 23:15
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеИзгледа керка ти е врсничка со внука ми...има три ипол год. и денес на интернет биравме штикли за неа.....море радости кога ке и се допаднат некои па да ги купиме...целиот екран е со прсти од показување кои ги одбралаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 23:30
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеИзгледа керка ти е врсничка со внука ми...има три ипол год. и денес на интернет биравме штикли за неа.....море радости кога ке и се допаднат некои па да ги купиме...целиот екран е со прсти од показување кои ги одбралаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

смеењесмеењесмеење da da kraj na noevri ke polni 4 godini љубов... a ekrano... sekoj dnevno go brisam... a inace i nie sme zaljubeni vo stikli,sminki( moite i se najomileni), parfemi i kremi трепкањеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 23:37
Ни шминка остана, ни кармин остана од неа .....што си однела дома, што упропастила...но за прв пат не се лутам, дури ми е смешно и само купувам нови....а таа како става кармин во еден потез чудо едно......а без ташна,мобилен,пари и клучеви не искача од куќаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкасите си ги криеме клучевите да не ни ди собере кај неа во ташнагазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 23:46
hahaha... lele, kako da zboruvas za moevo milo... kolku mi se poznati ovie raboti... koj znae kolku "mobilni" imame,za tsni da ne zboruvame (tuka e na mama)...

denes bevme izlezeni i ponunuvaat 2 maski decinja so majkata pokraj nas... ednoto imas 5 godini drugoto 3 i ova pogolemoto i se smeska (komsivce ni e ) a jas ja buckam i i velam "aaa ti imas nov decko" taa mi veli " aaaaa NE, moj decko e klistinan (kristijan) ne sakam dlug"плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 15:59
se vrakam od rabota snosti, najslatkata nasmevka me ceka pred vrata oblecena so maica na koja i stoi MAKEDONIJA, ja guskam i taa mi veli "srce me boli" e prasuvam zosto milo? a taa mi vika " za Makedonija" patriotka na mamaцрвенеењељубовљубов
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 22:33
аплаузаплаузБраво за нашата патриотка.....а како се вика?...извини мозеби си пишала ама да не барам сегаголема%20насмевка

Ова се штиклите што ги одбра Тамара..меѓу 20 други овие и се најомилени...ги симнав затоа што три дена по ред ги бараме баш нив по интернет и тоа е право дозивување за неа кога ќе ги најдеме, рипа, скока од радост ....е овие ке си ги купам( така вика Тамара)голема%20насмевка

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 17:31
е сестра ми ме изнасмеала кога одевме на одмор голема%20насмевка

застануваме малце на пауза, баш пред охрид... и татко ми полека и тивко се упати надоле, накај едни грмушки... му се одеше во вц намигнување јас и мајка ми си ќутиме, а сестра ми му вика... : ако не си знаел таму нема вц газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 23:18
naj novo od mojot BISER (ili safir, dijamatn, zlato.... bilo kako) e zaspivam vecerva i taa mi veli... mama, aj stani, odime... prasuvam jas kade milo? taa veli, makedonija! jas i velam, ama makedonija e daleku... taa mi veli... ama akoooo, jas sakam makedonija, tuka ne e ubavo, a makedonija e ubavoголема%20насмевка
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 23:22
Денес убив оса и Тамара ми вика
-Зошто го уби мазот на осата...сега мола да се племази...да си најде друг мазголема%20насмевкаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.