IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Каролина Гочева
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каролина Гочева

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Автор
Порака
zoi_23 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zoi_23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 22:44
Na krajot na kraistata edinstvena koja ne glumese ludilo po smrtta na tose!!!so po realen da ne bese marijan stojanovski koj mu zaviduvase na tose a na gorbot glumese ludilo!!!                  
     edno prasanje do tebe od kade tebe taa ideja deka glumel marijan? ili bilo koj drug od pejacite? im bese zal na obicnite luge a ne na licnosti sto sorabotuvale so nego i mu bile kolegi... toa se zbora samo od inaet a ako ti sabajleto koga go pisa ova ne bese jaden burek togas ne ti e nikoj kriv.
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 01:19
KAROLINA e edna i edinstvena, smao toa ke kazam, napred , princezo nasa!!!!
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 09:34
Луѓе, инаку темава нема смисла.
Зошто да се мрчи против Каролина (која патем никогаш ништо нема навредено или правено скандал), а не против:
-Биба Додева, која секогаш кога не победува на фестивал (читај: Охрид фест/Скопје фест) прави скандал како истиот е наместен
-Тамара, која дигна фама како таа не победила на Евровизија, а кога ја избравме таа не си ја искористи шансата.
-Маја Панчева која 100 години се вади на еден ист хит

??????????????????///
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 16:15
каролина е супер ама шо знам и треба уште многу за да биде како тоше
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 21:35
никој не може да биде како тоше............а најмалку она
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 11:00
gledam ovde nekoj se iznajal burek za naseto najpopularno makedonsko devojce. so vi bodi karolina ocite , da ne treba da vi go ispusi pa da bide dzvezda . Ne mozat site luge da bidat kako tose , od kade ovaj poganstiluk vlegol vo vas, devojceto pee za vas , nisto vi nema zgreseno , taa ja pretstavuva makedonija vo ubavo svetlo , a vie plukate po nea . Istoto i so vlado janevski se desavase koga ebeniot vbb otkril vlado deka pozajmil pesni , toa site go pravat na balkanot , cak i kao tekstopisec ja stavil vo prasanje negovata sposobnost . Istoto bese i za tose koga go izvade albumot bozilak , a bre na estrada od grupata mizar i poveketo undergroun grupi se iznajadoja burek za negovata katastrfalna izvedba , pa posle pu pu ne vazi. Karolina se borela za makedonija i ja pretstavuva kako vakva takva. Vlado Janevski isto . No makedonskiot sindrom na megusebna omraza sto nemame edinstvo i ne sakame nisto sto e nase, ke donese ovaa nacija zasekogas da bide zbrisana od liceto na zemjata , zaradi srcata polni so pogan i omraza
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 12:36
btw зошто да не го цениме и она што постои???
да не биде после исто и со каролина како и со тоше (пупу Не Дај Боже, ама вие очигледно признавате некого кога ќе биде доцна)
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 13:42
dobro ne vikam deka ne ja sakam ima ona super muzika ja slusam kako mala mnogu cdinja imam od nea.ama sakam da kazam deka sjajot na toshe nikoj go nema. takva zvezda ne se raga
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 14:03
ви велам јас чудна раја е македончето , читам таму пост напишала некоја гнаса цитирам “ја мразам каролина гочева , селанка одвратна“ , најлош е комплекс на исфрустрирана особа полна со омраза , која прво насабање себе се мрази а после остатокот од светот.
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 14:08
Originally posted by hektor hektor напиша:

ви велам јас чудна раја е македончето , читам таму пост напишала некоја гнаса цитирам “ја мразам каролина гочева , селанка одвратна“ , најлош е комплекс на исфрустрирана особа полна со омраза , која прво насабање себе се мрази а после остатокот од светот.

Bravo Momak odlicna konstatacija!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 02:53
ve molam da se zatvori temava zasto e apsurna i da se otvori tema za Karolina ako veke nema, zasto ne mozam da ja najdam, molba MOJA do ADMINITE na forumov, sramota e da ima vakva morbidna tema, Karolina enitu ubiec, nitu losa liscnost, pa da bide stavena na obvinitelska klupa, SRAMOTA!!!!

Каролина Гочева вчера упати отворен предлог и повик до организаторот на претстојниот избор за нова навивачка химна

Музичката ѕвезда Каролина Гочева вчера упати отворен предлог и повик до организаторот на претстојниот избор за нова навивачка химна, тоа да биде последната песна на нејзиниот прерано починат колега и пријател, Тоше Проески. Таа смета дека нејзиниот предлог треба да добие поддршка во македонската јавност, а доколку организаторот на изборот не се согласува со него, Гочева упати молба до сите оние кои би гласале за нејзината песна, гласот да го дадат за предлогот во изведба на Тоше Проески.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 12:42
Да се затвори темава и да се отвори нова за ШТО МИСЛИТЕ ЗА КАРОЛИНА а не ДАЛИ ЈА МРАЗИТЕ КАРОЛИНА !!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 14:20
moze da se smeni imeto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 22:04

„Tи си немир што ме тера да се навикнам, да верувам во љубовта ...“ е рефренот на песната „Немир“, дуетот на Тоше и Каролина. Нивно прво заедничко музичко искуство кога таа имаше 20, а тој 19 години. Беа речиси деца, на прагот на убавите нешта и Каролина со задоволство се сеќава на тоа време.

„Со Тоше се запознавме 1997 година на Скопскиот фестивал. Спонтано ни тргна муабетот, стоевме во група и колегијално кажувавме кој ни е фаворит... Беше многу поискрена тогашната наша естрада, а луѓето поспонтани. Тоше веќе беше со ’Авалон‘ една година, а во 2000 година јас го потпишав договорот и тогаш ни се случи дуетот - прв во мојата и во неговата кариерата. Интересно, кога и да бевме заедно, пеевме, некако ме понесуваше таа неговата енергија. И навистина Тоше постојано пееше. И секогаш беше насмеан. Ни се сложуваа гласовите и со часови пеевме балади. И приватно се дружевме, многу сакаше да раскажува вицеви, па снимањето на спотот за ’Немир‘ во Белград помина во фантастична атмосфера. Беше октомври, есента само што започна и дуваше кошава. Шетавме по ’Кнез Михајлова‘ и ги бендисувавме излозите. Кога почнавме со снимање, имаше толку спонтани реакции што не беа во сценариото и што режисерот не помислуваше да ги тргне. Денес, кога ќе го погледнам ’Немир‘, се растажувам од глетката - колку сме млади и безгрижни. И кој можел да претпостави дека по седум години еден од нас нема да биде жив... Со Тоше заедно патувавме во Австралија, десет дена бевме во Мелбурн и во Сиднеј за време на одржувањето на Олимписките игри. Се сеќавам дека бевме воодушевени од прекуокеанската природа, се' ни беше волшебно и имавме сила на многу нешта одново и одново да им се радуваме“, вели Каролина.

На петте мартовски концерти во Универзална сала, Каролина беше специјалниот гостин на Тоше, го пееја дуетот, а во времето кога кариерите им одеа напоредно, ја имаа и заедничката промоција во Белград, во „Интерконтинентал“. Каролина го промовираше албумот „Јас имам песна“, Тоше – „Синот божји“, а издавачот беше БК.

„На белградските новинари им беше многу симпатично тоа што се обидуваме да зборуваме српски и што се гаѓаме со падежи. Ама таму никој не ни забележи, напротив. Станавме омилени на седмата сила. Инаку, со Тоше се оддалечивме откако престана да соработува со ’Авалон‘. Секој на своја страна, контактите ни стануваа се' послаби за да крај сосема да ги снема. Беше зафатен, и последната средба ни беше минатото лето, на плоштадот во Скопје, на манифестација во чест на Крсте Петков Мисирков. Кога се здогледавме, за момент само се гушнавме, потоа тој се качи на сцена, испеа и си замина. Нема ден, а да не ми помине низ глава, не можам да ја избришам сликата и чувството колку навистина беше прекрасен човек“.

еве што кажува Каролина за Тоше неколку месеци по смртта, се надевам ќе се затнат злите јазици со ова
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.