![]() |
|
Ламбе Алабакоски |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Успешен човек без жед за успех.
Такви ни требаат |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Штета за таков талент што нема асална продукциска куќа!
Сите што ја напуштија М2 направија паметен потег и видоа дека не треба да трошат време во неа. М2 никогаш неможе да се сконцентрира на повеќе од еден пејач, а тоа е еднакво на катастрофа. Ако Ламбе во скоро време не ја напушти М2, пропадна и неговиот талент и се. |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
типот е тешко арогантен верујте ми.
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
super e Lambe, dobro pee, dobri pesni ima i dobro izgleda
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Nema kvalitet spored mene
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
си го сакам ламбе.скромен е
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Za toa imas pravo da..sekoja cest za skromnosta i covecnosta ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ламбе убаво пее, само многу глупи му се песните, дај бе нека се појави некој паметен да направи добра песна, имаме многу добри гласови а многу шупачки песни
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
super e ,sladok e,skromen e i srce e
![]() |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
Tolku dolgo e na scenava,ima prosecen glas pored mene niso posebno..ama neso mu fali spored mene..ne znam so tocno ama neso da..nema nekoja harizma..zborot mi bese deka tolku dolgo e na scenava a niso nema postignato..edvaj ke izvadi nekoe pesnice..makedonska realnost
|
|
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
арен е,..се држи
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Не е. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
ај наредната година ламбе го праќаме на евросонг
![]() ![]() Изменето од Командантица - 23.Февруари.2009 во 00:52 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
kiki1005 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
По глуп чоек од него немам сретнато
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |