|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 133> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onakov kako sto si e
koj ne znael da se rodi treba da nauci da go zivee |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...театарска претстава без можност за бис...Доаѓаш,ја изигруваш претставата,се затвораат завесите...
колку подобро одиграш-толку е поголем аплаузот... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
civ aplaus????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на животот
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot mu aplaudira na glavniot herooj????
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а зошто да не??? ако е задоволен од претставата на која бил почесен гост?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima neso tuka
no herojot go pravi zivotot pred da padne zavesa ako ne e sam i ima okolu stotici koi go sakat i koj gi sakal togas pretstavata bila OK veruvaj najvazno od se covek da NEUMRE sam |
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жал ми е ако не бев доволно јасна ... и на тоа мислев пишувајќи го постот...доколку аплаудира само еден,колку и да може најсилно,аплаузот ќе се изгуби во празнината на салата...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zali
ne se pisuvat tuka 10 ki vo index |
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
барем поентата да се свати...10 не мора
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora
ni 10 zivej zivot za 8 i kje znaes deka si imala BINGO |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma pojma nemam, vise mi zdosadi i da se banjam
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da jademe,pieme i spieme dodeka ne umreme.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е патека ...по која одиш ...одиш.... и во еден период
доаѓаш до една раскрсница....каде што сите патишта...
навидум се магливи и нејасни........но само еден ...е чист и јасен...
Доколку си го одбрал ....тој .... вистинскиот....тогаш си успеал
во животот.........во спротивно....ќе си одиш само....
напред..и повторно ќе се враќаш ....назад.........
|
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |