IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 11:56
Ta dusice ne sum od sapun ima i za tebe da se istrljas kolku sakas. Eee, kolkavo parce...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 12:15
.... a jas so fildznot v raka...na pauza da zaboravam malku na rabotata... da se relaksiram...  otvaram zbunetova tema... koga i toj na pauza...  nema li inspiracija...ushte li se nasoceni mislite kon devojkite od drugiot grad... shto li e...голема%20насмевка...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 12:24
Si zaljubiv mnogu mominja смеење ...od so sum strven
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 15:12
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ta dusice ne sum od sapun ima i za tebe da se istrljas kolku sakas. Eee, kolkavo parce...

збунетостa kako jas do sega ne sum primetila kolkavo e parcetoзбунетост
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 19:00
...zatalkav vo placlivata dolina kade drugo nisto i ne se pravi, nitu pak sonceto go vidov od mesecinata koja ne saka da se pomesti od patot na zracite koi ja ozivuvaa kozata na bledo zoltenikavite sustestva koi vnimavaa na sekoj zbor i gazea po patekata za koja mislev deka e kaldrma, no koga zagledav za prv pat nepovrsno, svativ deka patekata e poplcena so zivi jajca, kako i dopolnitelno prezrivi pogledi na mojata nevospitanost otkako jajcata pod moite stopala bidnaa zgmeceni zaedno so edvam cuen pisok na pile tek ispileno koe go zavrsuvase svojot zivoten pat pod mojata petica. Sekogas zboruvaa tivko dvizejki se se spori dvizenja kako da se naogaat pod voda, a casite im bea od nekakva pajazina sto ne propusta, no lesno droblivi kao i se ona sto bi trebalo da nalicuva na staklo...vozduhot bese cudno usmrden iako bese prostrano zaedno so visokite i prozirni...planini so vrvovi sto ne bi izdrzale ni tenok nanos na sneg.
Eden od niv, pretpostavuvam deka bese staresina, me povika so dlabok naklon da go pridruzuvam do negoviot dvor kade pretpostavuvam potcineti se macea da ja zamenat tenkata masa so podebela soodvetna na moite potrebi koi sepak bea daleku pod sekoj standard za koj znaev.
Dodeka se mezev so hranata koja mi bese postavena, nekoe ovosje i nesto sto bi trebalo da lici na nekoja testenina, bukvalno ne dopirajki mi go zeludnikot ili bi go isprovociral da proraboti iako mi se zarumenija obrazite od sram dodeka mi priensuvaa nanovo novi cinii koi mi se raspagaa samo sto ke gi doprev. Mi se izvinuvase, navodno zaradi slabiot kvalitet, no svativ deka toj im e stilot na ziveenje. Dodeka bezuspesno se obiduvase da ja prikrie negovata gadlivost od mojata pojava, so tivok ton me rasprasuvase za korenite na mojata kultura i okolnostite vo koi sum rastel. Prestanav da jadam poradi navala na sram i cudnite prikrieni pogledi upateni kon mene. Nekoi deca tivko placea, verojatno zosto me vidoa od nekoja strana, zosto vo mene mozese da sobere cetvorica nivni soziteli iako bea visoki i me potsekaa na sveki. Se cuvstvuvase odbojnost vo seloto, znaev deka sum jas pricinata, no kako i da e vremeto da go prodolzam patot se nablizuvase i morav da se prostam so moite domakini koi me ispratija preku mostot kao namerno da me usporuvaa dodeka da go minam. Se vratija so vidlivo olesnuvanje na svojata strana, ne sakajki veke ni pogled da mi upatat. Se zboguvav glasno i na moe zaprepastuvanje mostot pocna da se rusi pagajki vo dlabokata provalija i sepak ne pravejki nekoja posebna galama, usporeno i kako pod voda.
Kako se slegna prasinata mi doviknaa onolku glasno kolku mozat da si dozvolat deka ne treba da se grizam i deka mostot ionaka bese za na red da se obnovi. Mavnav i trgnav poleka kon svojot pravec, no sepak go slusnav toj istot glas kako se obraka prekorno na nekoj potcinet zaradi glupavata ideja da se izgradi most i vospostavi komunikacija so ovie odratni i debeli zivotni i nikogas poveke da ne im padne na um takva ideja ...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 20:18
Bajkovito pretstavuvanje na edno realno selo...i neka se srusi mostot,dovolno e samo ednas da go posetis i nema da posakas povtorno da gi pocuvstvuvas negovite stegi i da ja dokazes svojata vestina vo pretpazlivo dvizenje vo krshliviot prostor...Barem jas taka si ja sfativ prikaznava
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 08:22
   големо%20гушкање   бакнеж   umnata taa
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 14:43
...nemash penkaloзамисленост...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 14:49
...zbunet te molam vrati se...ne se luti...бакнеж
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 15:06
Da , treba da se vrati.......interesen bese.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 15:20
...treba da...nedostasuva...isto kako i nekoi drugi clenovi...no se nadevam deka ke se odluti i ke se vrati...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 17:56
A koj i zasto go naluti
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 17:58
...не е важно мила кој...важно е да се врати...барем мене ми е важно...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 18:06
Cie mislenje e pobitno od site nas koi go sakame Ke se vrati
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.