![]() |
|
на кој начин вашиот партнер ви предложи б |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Август.2008 во 10:33 |
|
овде напишете на каков начин вашиот партнер ви предложил брак,или вие како му предложивте на вашата партнерка,напишете ги најубавите и најромантичните моменти во во вашиот живот на кои долго ќе се сеќавате и споделете ги и со нас...
Изменето од Ani4ka_xxxxxxxx - 14.Август.2008 во 10:51 |
||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
... некаде кај 4 насабајле ми вели „и шо сеа? зар дома ќе си одиш? па и онака ќе се зееме.“
![]() чича-мича готова прича ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
....mlad sum uste,ne sum imal prilika da go pocuvstvuvam toa....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
........nisto spektakularno................mozda vtoriot pat....ke bide nesto po romanticno..............kako po filmovite............
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...pa taka e,nego sto...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
|
pa ti ke se mazis po 2 pat?? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
не,сеа ќе се жени ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
...PA NIKOGAS NE SE ZNAE...........MOZEBI............NE E NISTO SIGURNO
![]() |
||
![]() |
||
|
многу се извинувам ќе те молам прости ми за грешката!-Ќе се жениш по 2 пат?-
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Karamazov ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
|
Koga go slavevme zaednickoto diplomiranje na fakultet. A, se ozenivme duri posle dve godini...
|
||
tre, tri, tra
|
||
![]() |
||
|
...............ako si ja najdam svojata druga polovina...........zasto da ne............pa i po tret pat da bide..............a i toj potpis voopsto ne e biten.........
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
bibce ќе се жениш????
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Iako ne ja prifativ ponudata za brak, sepak ke mi ostane vo sekavanje...na mojot 23-ti rodenden, go slavev vo Paris, na Ajfelova kula, tipot mi klekna na kolena i mi predlozi brak...Mozebi trebase da prifatam
![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |