|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 45> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka sum najpametna koga molcam...dodeka si go odmaram mozokot drugite si pravat filmovi vo glavata za moite misli i se prasuvaat kakva analiza im pravam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborovite so koi se kazuva vistinata se retko koga ugodni, a ugodnite zborovi se retko koga vistiniti.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исти зборови, кажани од различни личности можат да имаат различно значење. Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:39 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...а можат да имаат и исто значење, различно да звучат...
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бројот на зборовите не ја одредува тежината на мислата... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:39 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... za zborot mnogupati vazi isto shto i za jazikot...koski nema, ama koski krshi...
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam ubavi zborovi - duri i koga se lazlivi
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da!
srcka! Изменето од invader - 16.Август.2008 во 09:17 |
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborovite se sekogas se povazni od setilnite cuvstva. Zamisli ja galis sakanata i ja pcues istovremeno...ne odi nali ?
|
|
the dark
Нов член Регистриран: 16.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvstvuvam potreba da kazam deka koga nekoj ke vleze vo nekoj film,toa nema kraj.znam deka e zaludno i ova ovde i sega.nesakam koga nekoj postojano e na gsp,ama takov mu e filmot....
patem poveke tugiot nego svojot dvor. A GLEDAS LI KAJ SEBE DOMA KAKO E? Изменето од the dark - 17.Август.2008 во 00:08 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborovite se kako topki od bilijard i sekogas ne uspevame da gi nabutame u vistinskata dupka
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат и празни зборови... Такви не сакам... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:39 |
|
the dark
Нов член Регистриран: 16.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sredstvo za komunikacija pomegu coveckite individui,a onie koi preferiraat BAN ja nemaat taa sposobnost i se podgotveni za ban.a individui kako JAS se sekogas podgotveni za ZBOROVI i po cena na sekojdnevno registriranje....zamolcuvanje ovde i sega vo ovoj demokratski svet ZABORAJ
Изменето од the dark - 17.Август.2008 во 01:23 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборовите се волшебни кога најверодостојно ја пренесуваат убавата мисла на душата и срцето... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:40 |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |