![]() |
|
Графити |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 23> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Многу е тажно кога си сам...!!!
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Белите зидови ми се слабост...!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
- "Moja cura je nevina, ja sam kriv!"-
- " Prijeđimo s riječi na tijelo..."- - "Farmeri uzivaju kada ulaze u farmerke. Narocito kada one stenju i zabijaju im nokte u ledja !" - |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Снежано,признај што правеше со џуџињата!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Bistar je. Vidi mu se kroz glavu.
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
"Arkanol " sredstvo za unistuvanje OVK gadinki
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Podolgo mozam pod voda nego u skolo
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Џабе кречевте!
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Dojdi si pri sebe dodeka imas nekoj
Изменето од zenmaster - 14.Август.2008 во 14:07 |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
DO JUČE SMO BILI NA RUBU PROVALIJE
A DANAS SMO UČINILI VELIKI KORAK NAPRED.
DEMOKRATIJA JE KAD NISI ZATVOREN ZATO STO SI BIO OTVOREN VRATITE NAM SECER U ORBIT |
|
![]() |
|
Podobro pet do dvanaeset nego ni edna posle eden
|
|
|
|
![]() |
|
Разлика између сиде и пензије је у томе што се од сиде дуже живи.
vrhunac shpanske serije je kada Federiko sazna da je sam sebi keva... Muskarci vladaju svetom,a ZENE MUSKARCIMA!!!!!!!!!! ![]() Изменето од mamma - 14.Август.2008 во 19:43 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne doruckuvam oti sum zaljubena
ne rucam oti sum zaljubena ne veceram oti sum zaljubena ne spijam oti umiram od glad |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |