![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 105> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не сакам солзи кога тргнувам некаде... ама јбг... плачка...
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ne sakam majstori doma koi mi vikaat "nevesto!" |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
уффф, исто! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..sendvici..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
.licemeri , dvolicni , manipulatori i sekako , ludje koi ne znaat sto sakaat
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...bechka shkola,toj i toj smer...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ne sakam koga me boli grbot a mislam deka e od promaja
![]() sega znam deka ne bilo od promaja
![]() |
||
![]() |
||
|
........ Nevolem,
kad mi gace udju, di vec udju, te sto brinu brigu tudju, |
||
![]() |
||
|
..ucheni...nedoucheni!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
Ne volem zatucane gratis kravataše hipohondre
Što se plaše Da dobiju rak od razmišljanja |
||
|
||
![]() |
||
|
....od sekiracii da dobijam cir na mozokot!
|
||
|
||
![]() |
||
|
koga preku moj grb
se obiduva da rascisti
so senkite od minatoto
![]() so eden zbor
ne sakam da izigruvam Gruzija ![]() Изменето од miroslav_g8 - 14.Август.2008 во 11:18 |
||
![]() |
||
|
i ne sakam koga kje zastane pred mene so racete na polovina, potpren na edniot kolk....i mozga, mozga....i se prai vazen vo stilot...jas sum magister po molerisuvanje, tuku daj prvin edno pivo!
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |