|
Резонанција во кујна |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ги оставам само 30-тина минути и сосема е доволно...пробај па кажи ми дали има разлика? |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo kompirot pechen vo rerna,ili dinstan,dodadete malku origano,
a koga dinstate ili varite teleshko ili juneshko meso isturete nekolku zrnca bahar |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако е вистина дека кај мажите љубовта влегува низ стомакот, мамма е вистинска фам фатал
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe,...ne da se falam,..ama taka e...
vo svezite(ne marinirani) przeni shampinjoni dodjte neutralna(ne kisela)pavlaka i biber... se dobiva prekrasen sos za shpageti,makaroni i njoki... Изменето од mamma - 14.Август.2008 во 02:29 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vistina ova za stomakot |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro utro kujnski rezonatori... jas da vi kazam... shtom otvoram oci pocnuvam so specijalitetot kafe... so prevriena voda... i toa bajagi... znaci polurasoneta stavam gezveto so voda... pa duri mijam zabi... toa vrie...vrie... zatoa stavete malku poveke voda... da ne izgori gezveto... i "palam" kompjuter... otvoram prozori vrati... od tutunot ..."vkusot" da izlezi nakaj parkot... pa vo vodata shto ostana stavam kafe... i svareno za sekunda... ni da cekash ...ni da se macish... ...
... eve probajte...da vidite dali mu fali neshto... Изменето од mamamd - 14.Август.2008 во 07:26 |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mu fali,tukushto go ispiv,...talogot i se ona shto
e neubavo i "teshko" za zeludnikot ostana vo sholjata, osven ...ako nekoj saka kafe -kajmaklija |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamma...nemoj molim te sholja.. pozelenuvam koga ke go cujam....mnogu losha asocijacija mi e... fildzan...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... za da vi se isushat piperkite kako shto treba....ke gi zaseckate so noze malku dole...na vrvot... koga visat da istece tecnosta... i nema da muvlosaat... ako ne znaete kako jas... vie samo frlete neshto mastrav... za osvezuvanje... moze..sladoled... kafe...pivo... mi ja nema rushka ona najvishe mi go pogoduvashe ...pivoto...
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok,..Mum,...navistina e losho toa so sholjata...ne mi tekna na fildzan...
A ...okolu crvenive piperki.... Nikogash ne stavam crven piper vo jadenjeto...ako veke e pozelno, poradi bojata...rastvaram onolku kolku e potrebno vo mala kolichina voda koja ke se zasrveni od piperot i ja stavam vodata vo jadenjeto. |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamce...ne sum jas tolku vicna da tolcam crven piper..jas si nizam po nekoja nizicka za sushenje... za makalo... a ubavi se i za vo gravce...a i ona makaloto so kompir..po moznost luticki vezenki...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај ...добро ве најдов во ...резонанцијава во кујна....
...ова е само за ...мамамд....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ima li neshto po ubavo...od podadena casha osvezitelen pijalok... na zeden covek...spolajti milo... i ko shto e red da te blagosinjam... ti mene edna ubavina...tebe gospod 10...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не да сум зедна...устава ми се исуши....кој е за повелете....за мене и мамамд се знае
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |