![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 19> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
........a be od odma..sto sega ke se mislime i molime...ako dade dade ................ako ne..............aj zbogum i so zdravje..............ako ne ti odi sexot so nekoja devojka/decko.........nisto od vrskata................
|
||
![]() |
||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
|
pa n prashuvaat, zasho se sebichni egoistki, sve po nivno samo da e kao sho si zamislile epa ncki ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Nie ne barame, vie si davate i bez da vi pobaraat sto ima tuka cudno
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
najdobro e posle 12 godini
do togaj nejka prosara malku |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
|
Глупаво е да се каже по олку месеци по олку недели или што знам јас. Кај секого е индивидуално. Некој е спремен по 1 месец, некој по 1 година, некој по 1 ден, некој по 1 недела. И доколку станува за убава врска од двајца повозрасни личности, тука времето не игра никаква улога, сексот е дел од една успешна врска.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
[QUOTE=Black_girl] Глупаво е да се каже по олку месеци по олку недели или што знам јас................јако ми ова ПО ОЛКУ
|
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
ako mоже одма
![]() ![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
katenceee ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
taka e nemoze da se kaze tocno vreme za prv pat koga da bide,najubavo koga ke bide spremna,ne deka 100% ke znae i ke bide ubedena deka saka,ama barem ke znae deka go odbrala vistinskiot covek
|
||
![]() |
||
katenceee ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
ke te ima nekoe vreme i posle moze ke pocne da te gnjavi,zavisi kakov e tipot,a toa deka imas potreba i zelba samo da si so nego se soglasuvam i jas ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ako sum vo prasanje jas, sto pobrzo da mi davaat, a na drugite sto podocna, a moze i ic
Изменето од zbunet - 27.Септември.2008 во 12:53 |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
jas odma..uste istata vecer..e sega kje glumatame "nedostizni"
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
не се сите врски исти, затоа зависи...Ако се оди како што треба не е чудно тоа да се оствари брзо. Јас еве месец дена сум со едно мило (пред тоа ми беше другар 2 години,ама не близок) и еве сега ми се раѓа желба да го направам тоа со него
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
Keri mila tebe dodega ti dojde momenat nego kje mu projde
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |