|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 46> |
Автор | ||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Браќа по оружје-filmadzijka
Држи ми ја пушката, држи ми ја бомбата, носи ме на грбот бате. Тегни ми ги чизмите, не ми смрдат чорапите, нели брате? dzam Изменето од mamma - 27.Јули.2008 во 21:15 |
||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
izvini majstorce edno prashanje do tebe ako moze?
shto si po vokacija? |
||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Леле, ова ти е сензационално - "не се работи за тоа што сакаш да кажеш туку што кажуваш". Мајсторче, да не се заплетка малку ти во твоите критичарски вртлози? Она што сакам да го кажам го кажувам низ песните. Зошто мора сето тоа да се обремени со некакви латинизми, како да се врши дисекција на жаба? |
||||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
КВЕНТИН, ОЧИГЛЕДНО Е ДЕКА НЕКОИ РАБОТИ НЕ ТИ СЕ ПОЗНАТИ... тОА ШТО САКАШ ДА ГО КАЖЕШ Е КУПОТ ЗБОРОВИ ВО ТВОЈАТА ГЛАВА, А ТОА ШТО ГО КАЖУВАШ Е РЕДОСЛЕДОТ НА ТИЕ ЗБОРОВИ ВО ИСКАЗОТ... нЕ Е СЕ ВО МИСЛЕЊЕТО, ТУКУ ВО НАЧИНОТ НА ИЗРАЗУВАЊЕТО... тАА САКАЛА ДА ДАДЕ СЛИКА НА ПАД ОД САМОЖРТВА, НО УПОТРЕБИЛА ПОГРЕШНИ ЗБОРОВИ ВО ГРАДЕЊЕТО НА СЛИКИТЕ И СОЗДАЛА СЛИКА НА ЧОВЕК КОЈ МОРАЛНО ПАДНАЛ... чИТАЈ МАЛКУ, НОСЛЕ ВООБРАЗЕНО... иЛИ ДА СЕ СОГЛАСАМ И СО ТВОЈЕТО АВТОРИТЕТНО МИСЛЕЊЕ ДЕКА САМО ТОА ШТО ТЕБЕ ТИ СЕ ДОПАЃА Е УБАВО... |
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
prekrasna e bezrazlika kolku taga ima skruieno vo nea |
||||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
blagodaram zeznata ... kratka, ednostavna no od SRCE iskazana
|
||||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Убаво е тоа, низ Тошевитев рефрени да се прочита еден ваков состав...
Но размисли девојко, најдобронамерно ти велам, а и вас г-да модератори, дали личи една ваква парола каква што ја има девојката да стои на овој форум (UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT )? И истата при секој пост да боде очи? Сите си имаме право како да се изразуваме при постирање, се слулчуваат и немили реплики кога ќе настане несогласување, ама овакво нешто? А над него состав за Тоше?
Навистина е-одвратно. Изменето од maria_magdalena - 11.Август.2008 во 21:24 |
||||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
... ...me iznasmeavte...mnogu ve sakam
|
||||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
majstor na svojot zanaet
prekrasno, prekrasno
|
||||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pravo vo centar!!!!
BRAVOS majstorce
|
||||||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
... тужна је ова недељаааа ... Главата горе Кејт, вади ја таа метлата од гаража, ај се тркаме |
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Уф...колку е топла оваа студена песна...браво кејт....
|
||||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ekszi88
Сениор Сениор Лик Регистриран: 10.Јануари.2008 [Where is it?] Локација: Macedonia Онлајн статус: Офлајн Пораки: 506 Цитирај ekszi88 Одговорbullet Испратена: од вчера во 10:39 Живот Заспивам на морскиот брег на песочна постела под покривка од бранови гушкајќи ги школките. Престојувам под небесната таваница на овој раскошен дом капејќи се во коритото на животот. Ве гушкам сите Иако не се согласуваме околу емоционалната обоеност на песната, сепак ми се допаѓа многу, а ти знаеш зошто... |
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Секој си гледа од свој агол Инаку баш ми е мило што ти се допадна
|
||||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |