|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 177> |
Автор | |
gladius
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе се најде поентата на живеењето тогаш ќе може да се рече, мислам значи постојам. Се останато е само фикција и човечки хир.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За тој што знае да чека,времето ќе му ја отвори вратата
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денот без ниту една насмевка е попусто изгубен ден!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dajte mi zena ,i jas ke sozdadam dete..
ZAGOR Изменето од zagor - 19.Август.2008 во 10:39 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
TETKA ZIZI
Нов член Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој пее зло не мисли. Кој мисли не му е до песна
Nikogas ne sme tolku srekni,nitu pak nesrekni,kako sto mislime. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako mislis deka se e OK
neso si previdel |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bolkata go tera covekot da misli,mislata go pravi covekot pomudar,a mudrosta go pravi zivotot podnosliv.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насмевнете се кога ја кревате слушалката-оној што ве бара ќе го чуе тоа во вашиот глас!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osim ako ne e komsija
koj sakal da ve informira deka vaseto kuce pak mu se usralo pred negovata vrata
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малкумина сакаат да чујат што мислиш...на повеќето им е доволно само да се сложиш!
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеш да ги затвориш очите за работите што не сакаш да ги гледаш, но не можеш да го затвориш срвето за работите што не сакаш да ги чувствуваш.
Изменето од filmadzijka - 13.Август.2008 во 19:16 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tемата гласи:
Тема: Мислам,значи-постојам Tuka ,stavete gi site misli od poznati ludje: ...ве молам беэ оффтопици... ...благодарам... |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вселената е премала пред пространствата што се во нас
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога стрелецот гаѓа немајќи никаква награда за мотив
тоа го прави со сета своја способност, кога гаѓа за бронзен медал
веќе е нервозен, а кога гаѓа за златен медал, ослепува и ја
губи главата.....
Чаунг Це
|
|
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |