|
Русија или САД |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со пропаѓањето на духовното и економското пропаѓаат сите светови на едно живеење. Така и Америка не може да го избегне тоа. Не поготово што самата го предизвикува.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РУСИЈА
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSIJA nego koj ?
|
|
skenderbeuuu
Нов член Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rusija ne e vo sostojba da se bori so edna drzava mala kako muva ( chechenija) pa ke se borele so USA, malomorgen pufffff
saka da pokazat sila vo 2001 so podmornicata k*rsk, i sto bidna im se zaglavi na 100 metri dlabocina, edinstvena drzava vo svetot e rusija cij podmornici plivat nad voda, nikako pod voda. se davat hahaha Изменето од skenderbeuuu - 30.Јули.2008 во 01:46 |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NI EDNATA NI DRUGATA
NI EDNATA NE CINI SMO SVOITE INTERESI GI GLEDAT |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,
sto majka , pa amerika so rusija ja sporeduvate? koga rusija nema , ama ,bas nisto , pandan na amerikancite, osven, bombi!? site ja otkacija, a ovie, rusija pa rusija ebete i majkata!! |
|
You live only ONCE!
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку што ми е познато, сега во Чеченија е мирно. Ќе се случи по некој случаен напад и толку...Гарнитурата на Путин стави конечен ред. Џохар Дудаев, Салман Радуев, Шамил Басаев, Аслан Маскадов - сите тие терористи се покојни, зар не? А го нема веќе ни Елцин да склучува срамни мировни договори со една автономна република во склоп на Русија. |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rusija ako saka ke ja sredi cecenija za 1sat. ali ne e toa fintata na drugo idat...
Amerika se sili mnogu ali nekad ke i dojde i na nea kraj....samo koga.... |
|
|
|
king faruk
Нов член Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vladimir Vlladimirovich P u t k a
OVOJ misli deka so vezbanje fitnes ke gi pobedi Amerite, more ne daj Boze da ima vojna megu Amerite I rasite inaku ke ostane samo moskowski pasalak Изменето од king faruk - 13.Август.2008 во 11:01 |
|
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Русија е единствената земја на светот, каде што сонцето никогаш не заоѓа. Кога ќе зајде во европа, веќе изгреало накај Јапонија. Толку е голема Русија. |
|
|
|
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што со Кинезите. Ај да кажеме - го нападнат Тајван, Америка се вмешува, настанува трета светска нуклеарна војна и крај за цел свет. Што не отидат тогаш вашите да ја освојат Куба?
|
|
|
|
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zosto da ja osvojat?
toa li go saakt" nastite" a? ili seuste ne si sfatil sto saka amerika, od nekoj? |
|
You live only ONCE!
|
|
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што сака Америка од некој? Америка сака да фати што подобра позиција во светски рамки. Затоа од стратешки причини го нападна Ирак. За да си обезбеди подобра позиција. Истото се однесува и за Косово. Сакаа своја држава на Балканот. Косово не е независно и никогаш нема ни да биде. Нова американска воена држава. И што толку си запнал против тие Руси, не гледаш ли што се случува во Ирак. Предизвикаа страшна граѓанска војна = за жал најголемиот дел се цивили. И тоа ти го оправдуваш, а Русија е агресор ако сака да го заштити цивилното население во Осетија од геноцид, а?
|
|
|
|
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Америка сака да фати што подобра позиција во светски рамки.......
e, pa ,saka,koj ne saka, a i dosega nema nekoja pozicija, kutrite tie...stvarno se za zlaenje, da ja nema nea, svetot nema ni da primeti,......hahahahah zimbabve ima pogolemo vlijanie od niv ...hahahahah |
|
You live only ONCE!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |