![]() |
|
Вампири |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | |||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bond, ај не измислувај сега... според книгата на факти на CIA-CICIJA во скопските трамваји нема вампири, има само зомбиња и тоа само на линијата што вози до населбата „Мртовечка Зора„. Изменето од Majkl - 09.Август.2008 во 17:11 |
|||
![]() |
|||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
||
Смеј се, само ти смеј се! Ти си во Финска гледам па можеш да го провериш следниов f u c k t: сведоштвото кое го дале бројни патници на најдолгата тролејбуска линија на светот: Helsinki - Tallin - Skopje од древните времиња меѓу народот позната и како линија „Näkemist Suomi - Terve Balkan" кажуваат дека вампирките кои тие ги сретнале биле цицлести и тоа 100% без силикони. Инаку печурките што ги јадев таа страшна вечер беа О.К., знам сигурно - бидејќи од интернет беа порачани и исправни според сите стандарди, под етикетата на тегличето „SHROOMS in LSD sauce" имаше печат за квалитет од WHO. ![]() Изменето од Majkl - 09.Август.2008 во 17:01 |
|||
![]() |
|||
janeppmk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
||
Vampirite sega se retki.Gi nema na sekade.sega tie si se vo pekolot a ako ima nekoj vampir na zemjata seuste toa e samo negoviot duh
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
||
Gledam Majkl napisal interesna prikazna, ama ne mi se veruva deka e celosno vistinska. Mozno e da ima vistina ama ima i laga vo prikaznata. Pozdrav
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...znam samo deka Majkl bi bil dobar pishuvac na prikazni koi so vnimanie ke gi citam
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
janeppmk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
||
Ejmajkl me interesira da ne imas napisano nekoja kniga pa da ja kupam...Inace prikaznava ti bese interesna......Sekoja cest sepak vampiri ne postojat...ne denes vo 21 vek
|
|||
![]() |
|||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
||
Sto ima vrska koj vek e. I vo 30 vek da e ako gi imalo pak ke gi ima. Pozdrav
|
|||
![]() |
|||
||
Sakam da kazam deka mislam oti sega ne postojat vampiri oti veke se izumreni mozebi ima po nekoj ama neznam i nemam videno dosega.....
|
|||
![]() |
|||
||
А што е според тебе лага во приказната конкретно? А што вистина? Секако, приказната е само приказна - мислам дека е очигледно: во Скопје немало и засега нема тролејбуси(а поекономични се од трамвајите, не треба да се прекопуваат улици за шини, лесно совладуваат нагорници и тн.), во Македонија има волци, ама не и во близина на Бутел за да можат да се чујат како „завиваат во далечина„; полицијата би направила барем записник освен ако таткото на вампирката не е политички влијателна личност; штом се колнам во Стокер и велам Дракула да умре ако лажам - значи е приказна. Романскиот тиранин Влад Цепеш познат и како Гроф Дракула кој брутално се пресметуваше со Турците османлии е со векови мртов, а Стокер живеел во 19 век само го искористи тоа мешајќи го со верувањата од разни народи во натприродни суштества - крвопии и стана така автор на романот „ДРАКУЛА„ кој беше филмуван најмалку 3-4 пати, меѓу другото како германскиот црно-бел бе з звук филм „Носферату„(филмот имаше 70`те и свој римејк со полскиот актер Клаус Кински)и ДРАКУЛА на Френсис Форд Копола.
Благодарам на комплиментот, ама приказнава е тежок шунд со (ненамерно) украдени украсни елементи од Рацин и Николоски(од „Ленка„ и приказната за смртта на Г.Делчев) Се сомневам дека М.Цепенков би ја вклучил во својата вапирска збирка(каде ја има и Вапирот од Орид)
Како бре не постојат?! ![]() ![]() Кон првото прашање: Имам преведувано некои раскази, напишав едно недовршено сценарио за „Апсењето на Александар Македонски„, но немам напишано книга, но ми даваш интересна идеја. ![]() Изменето од Majkl - 19.Август.2008 во 22:45 |
|||
![]() |
|||
||
hehe ok se izvinuvam na toa sto go kazav deka vampiri ne postojat..Iskreno da kazam deka postojat..i prikaznata sto ja napisa mozes navistina da ja dades vo kniga..jas odma bi ja kupil knigata..pozz
|
|||
![]() |
|||
Spejs Nigrutin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
||
многу гледате филмови со дракула и слично
|
|||
|живи живот свој и заеби све око себе|
|
|||
![]() |
|||
||
Ok kopga ke vidis vampir i ke se isplasis premnogu togas nie nema da ti veruvame |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
А ти... си видел вампир?...
![]() |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
ак не видел сеа ќе му пратам ја еден од чираците па да вииме дал има ил нема и дал се плаши ил не се плаши ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |