![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 177> |
Автор | |
gladius ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кога ќе се најде поентата на живеењето тогаш ќе може да се рече, мислам значи постојам. Се останато е само фикција и човечки хир.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
За тој што знае да чека,времето ќе му ја отвори вратата
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Денот без ниту една насмевка е попусто изгубен ден!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
dajte mi zena ,i jas ke sozdadam dete..
ZAGOR ![]() Изменето од zagor - 19.Август.2008 во 10:39 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
TETKA ZIZI ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Кој пее зло не мисли. Кој мисли не му е до песна
Nikogas ne sme tolku srekni,nitu pak nesrekni,kako sto mislime. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ako mislis deka se e OK
neso si previdel ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
bolkata go tera covekot da misli,mislata go pravi covekot pomudar,a mudrosta go pravi zivotot podnosliv.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Насмевнете се кога ја кревате слушалката-оној што ве бара ќе го чуе тоа во вашиот глас!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
osim ako ne e komsija
koj sakal da ve informira deka vaseto kuce pak mu se usralo pred negovata vrata
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Малкумина сакаат да чујат што мислиш...на повеќето им е доволно само да се сложиш!
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
можеш да ги затвориш очите за работите што не сакаш да ги гледаш, но не можеш да го затвориш срвето за работите што не сакаш да ги чувствуваш.
Изменето од filmadzijka - 13.Август.2008 во 19:16 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Tемата гласи:
Тема: Мислам,значи-постојам Tuka ,stavete gi site misli od poznati ludje: ...ве молам беэ оффтопици... ...благодарам... |
|
![]() |
|
Вселената е премала пред пространствата што се во нас
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Кога стрелецот гаѓа немајќи никаква награда за мотив
тоа го прави со сета своја способност, кога гаѓа за бронзен медал
веќе е нервозен, а кога гаѓа за златен медал, ослепува и ја
губи главата.....
Чаунг Це
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |