![]() |
|
Каква музика слушате |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Автор | |
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se definitivno se ama baladive mi lezat najmnogu...........Od kogo i da bilo i na koj jazik i da bilo osven Grcki zs niv gi mrazam
Изменето од Zaspana - 04.Јули.2008 во 21:32 |
|
![]() |
|
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Хихи и ја исто мн.сакам балади имаа Nightwishмн.балади додека беше тарија ама она си отиде и почнаа со поп ![]() Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 05.Јули.2008 во 00:57 |
|
![]() |
|
Turvior ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
TOOLLLLLLLLLLLL i se so e kvalitetno od metal i rok osven nekoi peder4ina kako my chemical romance, avanged sevenndfold, panic at disco i sl za k... ne gi biva!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
sve so e turkish ii..sve so e dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
house techno i trance :D
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
onaa koja vo momentot mi prija
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Обично слушам се што е квалитетно, секако тука ќе го издвојам турбофолкот (нема потреба од комент за него,не треба ни во музика да се спомнува). Инаку слушам рок, метал.
|
|
![]() |
|
Aj kazi mi dali metal e muzika toa se ludaci satanisti izopaceni ludje se toa kazano TRESOGLAVCI !!!
![]() ![]() ![]() Изменето од n1k0La - 12.Август.2008 во 21:32 |
|
|
|
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Нормално дека металот е музика али не за секого. Не може секој да ја разбере уметноста на таа музика ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
jas slusham se od turbo folk preku tehno i trans do metal trash gothic, ama bash se
![]() ![]() ![]() |
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Слушам се што ке ми се допадне...најмногу хип-хоп
Изменето од igreto - 13.Август.2008 во 16:58 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |