|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 540541542543544 717> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e za mamamd za sabajle koa ke stane od spienje |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe aj ne ogovaraj.....
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve i za ovoj sho se kezi pogore |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma odam jas da spijam...leka nok...po tret pat......vie rezonirajte...ama ne ogovarajte ve molam......
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ogovarame, samo jademe i pieme
|
|
tref
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ko mp3 da ima,nama da ima relaks faza ni vo 4 nautro so prvoto utrinsko,ko na gramofon na 33
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро.....мамамд.....повели....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro utro blashke... spolajti za kafeto......
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро ранобуднички Гледам кафето веќе сте го испиле...јас ви подготвив лесен доручек...
Ќе ви го сервирав,ама незнам што се случува,не можам да ставам слика??? |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ajde duri ja cekame biba... da si prikasneme... tecnosti na gladno ne odat... a na ovaa zeshtina moze da se dehidrira....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро е...се распаметив утринава... ...сега време е за ручек...Добар апетит! |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bravo ma biba... izgleda nie ke mora da se prefrlime na ishrana... da i parirame na mamma... pa i nie neshto ke naucime ...ama i tie neshto ke naucat od nas... shto vikash za ...rezonancija vo kujna...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako ne be......kaj se videlo ...rezonancija ...vo kujna...
a posle ke mi gi izbrkate "jadachte"i moi obozavateli(mislam na kujnata moja de) u jadachkata tema.... Tuka ...u rezonancija,samo trchanje...se utepavte od jadenje bre,koj ke ve "oprava".Bibo,... ako ne dojdesh kaj mene u kujna,ne te nosam na yoga tana nana ..na.... |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така почнавме??? со уцени???
немој мамма...нема потреба за уцени...па ти знаеш дека јас, врти се-сучи се...сите патишта у кујна ме носат |
|
Внеси реплика | страница <1 540541542543544 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |