|
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ и други детски песнички |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |||
AJBAPKO
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Повелете линк за download на некои детски песнички...поточно:
http://www.evilshare.com/d96fdc72-dad5-102a-9309-00a0c993e9d6 2. Kiril Pavleski - Anuska (4:10) 3. Belinda Ca - Ca (3:19) 4. Bobi bas mi e gajle orgin (3:10) 5. BUSAVA AZBUKA (ABV)(3:54) 6. SANJA I TANJA ALEKSOVSKI - Cicko cevlar (2:23) 7. DARKO DAVITKOVSKI - Dance Gevg (2:42) 8. Disko Kralica (3:15) 9. Duvna Vetre Razvigorce (2:5Cool 10. SANJA RISTIC - Eh Toj Tose (2:25) 11. ANA VELKOVSKA - Flamenko (3:19) 12. Hristijan Spirovski - Marija (3:00) 13. Kako Jas Da Porasnam Kako Jas Da Porasnam New (3:26) 14. Lenka Manekenka (3:00) 15. Leteckiot Sesir (3:29) 16. IVANA KARANFILOVSKA - Lift Sto (2:50) 17. Mamina Maza 18. VASIL GARVANLIEV - Marionka (3:13) 19. Natasa Od 3-to Tri 20. Ne E Fer 21. Nikola, Nilkola 22. KATERINA VRCAKOVSKA - Ogledalce (3:05) 23. Prva Ljubov - Elena Andreevska 24. Rodenden 25. Simona-Koga se luti tato 26. Simpatija 27. ELENA GOLOMEOVA - Tina Tatina (2:52) 28. Toni 29. Top Bambini 30. Vo svetot na bajkite 31. JULIJANA GEORGIEVSKA - Zaradi tebe (2:49) 32. Detence - Cudno Mace (1:51) 33. Detence - Dali Znaes (3:36) 34. Zlatno Slavejce - Ej Gulabi Beli(3:30) 35. Zlatno Slavejce - Krokodil(2:29) 36. Marko Matador (3:29) 37. Zlatno Slavejce -Ringispil (2:11) Без вируси е имате моја гаранција :) Истите ги имам на компјутер |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele ne si normalna,, me nasmea |
|||
|
|||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МОЈАТА ОМИЛЕНА
ДУВНА ВЕТРЕ РАЗВИГОРЧЕ НИШНА ГРАНЧЕ НАД ИЗВОРЧЕ ДУВНА ВЕТРЕ РАЗВИГОРЧЕ НИШНА ГРАНЧЕ НАД ИЗВОРЧЕ ДУВНА ВЕТРЕ БУДИГОРА ЗАЗЕЛЕНИ СТО ЈАВОРА ДУВНА ВЕТРЕ БУДИГОРА ЗАЗЕЛЕНИ СТО ЈАВОРА сум ја нашла ексклузивно http://www.youtube.com/watch?v=p3ne4EefHXE&feature=related Изменето од DarlinG - 06.Јануари.2009 во 14:21 |
|||
|
|||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ХИМНА
ЗА СИТЕ ДЕЦА ДА БИДЕ СОНЦЕ ДА БИДЕ ЉУБОВ НЕКА БИДЕ СЈАЈ ДА БИДЕ КОПНЕЖ ДА БИДЕ ЅВЕЗДИ ДА БИДЕ ПРОЛЕТ ЛИЧЕН ЦВЕТЕН МАЈ!! |
|||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и оваа:
ако ти е тешко имаш тежок ден барајте го кире бананамен или оваа, оваа ми беше омилена: рокер јас сум мила мамо свирам на гитара женски срца кршам мамо ------овој дел не го памтам------- ооооооооо труба со една рака ооооооооо саксафон без макааааааааа |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не знам оваа дали ја постирав
мирче ѕверче тенисерче ти ке станеш ас а за тебе на вимблдон ќе навивам јас |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bobii bas mi e gajle nema da pla4am po tebe
neka sum obi4na nula no ti si edno razgaleno dete ... sakam kola ubava nekam staro fiko fiko, fiko vozi cico ... mare mare marionka li4i na japonka mare, mare marionka li4na makedonka ... eh toj tose, eh toj tose denes stoi pak vo kose stoi taka kako trska a so kniga nema vrska ... nikola, nikola nesto cudno mi se slucuva sto e toa znae majka mi o mama me podu4uva ... i uste mnogu drugi pesni4ki, e toa bea detski pesni4ki a ne kako ovie denesnite, odma ti ide da a smenis programata koga gi davat na Tv Изменето од THEPRINCESS - 05.Јануари.2009 во 02:07 |
|||
Faerie
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ивана да не е сестра и,убаво знам ја гледав на дајте музика мислам еднаш,и беше Верица што ја пееше песничката... али можно е и да сум грешка.. Важно е од едната Каранфиловска,а која... |
|||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A,mene na pesnata mi pisuva Ivana Kafaranfilovska!!Neznam zoso!! |
|||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|||
Faerie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а не знам од кое фестивалче е... |
|||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neznam dali pesnava e od zlatno slavejce ali bas mi e zakon:
A zoki me moli da se vozime So ovoj lift na sedmi sprat Pa pak na prizemje... |
|||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|||
Faerie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
чудна случка кај малата воденичка..таа беше негова.. се регистрирав на форумов само заради темава.. сакав да прашам дали има некој да ми ја прати `Кога Ема би знаела..` ?? фала однапред! Изменето од Faerie - 02.Август.2008 во 20:25 |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a koj beshe, mislam deka e nekoj od poznative faci... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...не ја пееше Игор Рингишпил... |
|||
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |